puno pikanterija

Knjiga o prvim damama SAD-a otkriva da Joe Biden vjeruje kako je 'dobar seks' ključ dugog braka

26.02.2024 u 16:42

Bionic
Reading

Američki predsjednik svojim je suradnicima u šali kazao da je ključ dugoga i sretnog braka 'dobar seks', o čemu se, među ostalim govori u novoj knjizi o američkim prvim damama

'Američka žena - Transformacija moderne prve dame, od Hillary Clinton do Jill Biden', knjiga je autorice Katie Rogers, dopisnice New York Timesa iz Bijele kuće koja izlazi ovaj tjedan.

Dio o seksu čini tek nekoliko odlomaka u knjizi od 276 stranica, no već je potaknuo medije da ga 'izvuku' na naslovnice. Rogers piše da se Joe Biden odlučio ne kandidirati za predsjednika 2004. godine, a odluku je priopćio suradnicima nakon što je Jill Biden ušla u prostoriju u kratkom topu i s porukom 'NE' nažvrljanom na trbuhu.

U BIJELOJ KUĆI

Jill Biden otvorila klizalište, no najvažniju stvar je zaboravila ponijeti sa sobom

Pogledaj galeriju

Biden, danas osamdesetjednogodišnjak, tada je grupi pristaša rekao da ga ne zanima previše kandidiranje za predsjednika države. 'Radije bih ostao kod kuće i vodio ljubav sa svojom ženom dok mi djeca spavaju', kazao je.

Njegov glasnogovornik na šefov je komentar samo slegnuo ramenima, otkrivši da je tadašnji senator Biden 'iskreno i potpuno zaljubljen u svoju suprugu', piše Rogers u svojoj knjizi. U knjizi se govori i o patnji kroz koju je prolazio aktualni američki predsjednik kad su njegova prva supruga Neilia i kći Naomi 1972. poginule u prometnoj nesreći. Sa Jill se vjenčao 1977. godine, no Rogers piše da ju je morao zaprositi pet puta prije nego što je pristala.