studira pravo

Kim Kardashian rastura na fakultetu: Na kolokviju dobila odlične rezultate

17.05.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Kim Kardashian više je od samo lijepog lica i wow tijela, a to dokazuju i njezini rezultati na fakultetu. Krenula je stopama svoga oca, a na nedavnim kolokvijima ostvarila je vrhunske rezultate. O fakultetskim danima i sljedećim koracima progovorila je u intervjuu kod Savannah Guthrie

Iako je najpoznatija po svom ženstvenom tijelu sa zanosnim oblinama, braku s Kanyeom Westom i reality emisiji 'Kardashians', Kim Kardashian ima i iznimno uspješan vlastiti brend i akademski put kojim korača s izvrsnim uspjehom. Mnogi ni ne znaju, ali Kim je uspješna studentica prava.

Popularna Kardashianka dobila je vrhunske ocjene na posljednjem polugodištu pravnog fakulteta.

'Još uvijek studiram. Trenutno sam zapravo na ustavnom pravu 1 i 2. To mi je najteže: nisam njegov najveći obožavatelj, dijelim svoju borbu', rekla je te podijelila svoj nedavni uspjeh: 'Jučer sam išla na kolokvij. Dobila sam 100 posto, a zatim sam dobila 95 posto na drugom kolokviju. To mi ponovno daje onaj poticaj samopouzdanja samo da izguram.'

Godine 2021. Kim je otkrila da je stvarno ponosna na svoj uspjeh i ženu koju gleda u ogledalu imajući na umu koliko je njezin put na pravnom fakultetu zahtjevan.

'Nadam se da ću u idućih godinu dana ili tako nešto moći preuzeti službenu dužnost i biti gotova', zaključila je.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Inače, i njezin je otac bio poznati odvjetnik koji u svojoj karijeri bilježi neke značajne pravosudne bitke koje je dobio. Gledajući primjer uspješnog oca, i Kim je odlučila krenuti njegovim stopama i biti aktivna i uspješna u pravnom svijetu.

Najpoznatiji slučaj kojim se Robert Kardashian bavio bio je onaj kada je bratio popularnog sportaša O.J. Simpsona u trenutku kada je bio glavni osumnjičenik za ubojstvo bivše supruge i njezinog novog partnera.

NA GALA VEČERI

Najveće zvijezde na okupu: Pogledajte njihova izdanja s crvenog tepiha

Pogledaj galeriju