PONOVNO PROVOCIRA

Kim Kardashian raspametila fanove potpuno razgolićenim fotografijama

01.05.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian ne prestaje provocirati golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a iako joj većinu vremena ne treba opravdanje za to, ovaj put je razlog lansiranje novog KKW parfema 'narcotic elixir'

Prošlog tjedna Kim Kardashian je na svom Instagram profilu objavila nekoliko golišavih fotografija u svrhu promidže novog parfema, a čini se kako su ju erupcija zadovoljnih komentara njezinih fanova motivirali da nastavi s objavom provokativnih fotografija.

Marljiva reality zvijezda, čini se, nastoji rasprodati u rekordnom roku sve što lansira pod svojim imenom, a slavna Kardashianka itekako vrlo dobro zna da seks prodaje sve. Zvijezda reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' na fotografijama pozira prekrivena gipsom, koji je poslužio kao kalup po kojem je izrađena parfemska bočica.

  • +4
Kim Kardashian se razgolitila u svrhu promidžbe novog parfema Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Niz fotografija predstavlja proces nastanka parfema, kao i podsjetnik da će svi oni koji kupe parfem u ruci zapravo držati mini verziju ljepotičina slavnog tijela na račun kojeg je zaradila milijune dolara.

TWO MORE DAYS - KKW BODY @KKWFRAGRANCE

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

37-godišnja zvijezda, koja je nedavno s reperom Kanyeom Westom dobila treće dijete, kćer Chicao West, izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a njezini obožavatelji su svaku od sočnih fotografija nagradili s više od milijun lajkova.

Work in progress @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Slavna ljepotica priznala je kako joj je teško nositi se s negativnim komentarima, dodajući kako što god da uradi postoje ljudi koji to neće podržavati.

Njezine golišave fotografije potpisuje fotograf Ben Hassett, a ako je suditi prema reakcijama obožavatelja, uopće ne sumnjamo kako će i ovaj parfem biti rasprodan u tren oka.

4.30 KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance Courtesy of Pio Pico

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on