KOURTNEY KARDASHIAN

Još jedna Kardashianka skinula sve krpice sa sebe i pozirala gola

21.04.2018 u 20:44

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je proslavila 39. rođendan, majka troje djece i najstarija od sestara iz slavnog klana Kardashian-Jenner, pojavila se na stranicama V Magazina. To ne bi bilo ništa čudno da Kourtney Kardashian nije pozirala u potpunosti gola i oduševila sve obožavatelje

Najstarija od sestara iz slavnog klana Kardashian-Jenner, Kourtney Kardashian, nakon što je proslavila 39. rođendan, odlučila je pokazati da i nakon troje djece može izgledati itekako seksi. Za nju kažu da je jedina koja na sebi nije poduzimala estetske zahvate, barem neke pretjerano vidljive, a uz to je i najniža od svih sestara te ima najmanje izražene obline, osobito kada je riječ o stražnjici i bokovima.

@vmagazine #KOURTxKYLIE 4.24

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

U svojoj 40-oj godini Kourtney je odlučila pokazati kako izgleda kada skine sve krpice sa sebe i odjene tek 'Evin kostim'. Fotografije gole Kourtney Kardashian snimane su za posljednji broj V Magazina, a na njima je ostavljeno tek malo mašti na volju.

Kourtney Kardashian od prošlog je ljeta u vezi s 15 godina mlađim modelom Younesom Bendjimaom, koji joj je u posljednje vrijeme, baš kao i mlađoj sestri Khloe Kardashian njezin partner, nevjeran.

  • +5
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz veze sa Scottom Disickom Kourtney ima troje djece - Masona, Penelope i Reign. Njezin novi, seksi izgled, rezultat je suradnje s najmlađom sestrom, ujedno kozmetičkim mogulom Kylie Jenner, za novu kolekciju dekorativne kozmetike KOURT X KYLIE.

KOURT X KYLIE ... our makeup collab launches in 4 days !! 🤪

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on