REALITY ZVIJEZDA

Kim Kardashian ponovno na udaru kritika zbog photoshopa: Stručnjaci tvrde da je ovoga puta zaista pretjerala

17.05.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Na novoj naslovnici magazina Sports Illustrated, što je mnogim slavnim ženama tiha patnja, našla se Kim Kardashian. Njezine fotografije u bikiniju izazvale su mnoštvo komentara, a na meti se reality zvijezda ponovno našla zbog pretjeranog photoshopa, što su prokomentirali i grafički stručnjaci

Nije neka tajna to da najpoznatija članica reality obitelji Kim Kardashian već godinama obilato koristi photoshop te uređuje sve svoje fotografije prije objave na društvenim mrežama. Uređivanje tena, linije, visine, make upa... mali su trikovi koji stoje iza savršene fotografije na Instagramu.

Međutim, kada se tako nešto ugleda na naslovnici magazina Sports Illustrated, mnogi podižu obrve. S naslovnice planetarno popularnog magazina ovaj mjesec smiješi se upravo Kim, a snimanje je održano u Dominikanskoj Republici.

Pozirala je tako pred objektivom Grega Swalesa u bež minijaturnom kupaćem kostimu i on se gotovo stopio s njezinim preplanulim tenom. Osim bujnih oblina u prvom planu, čitatelji su brzo primijetili lijepo lice, štoviše savršeno dotjerano lice.

‘Kim je apsolutna pobjednica photoshopa 2022.’, jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama na tu temu, aza američke medije prokomentirali su je i grafički dizajneri.

‘Iz profesionalnog kuta gledanja, na prvu se vidi da je ova fotografija uređivana u photoshopu’, govori za The Post grafičarka Gabriella Csapo pa dodaje:

‘Ako zanemarimo činjenicu da je to Sports Illustrated, podsjetimo se da je to Kim Kardashian. Dobro znamo da je u ovoj fazi njezine karijere gotovo sve što prezentira u medijima dotjerano i fotošopirano.' Csapo je ustanovila da je na naslovnici najviše uređeno lice, što do sada nije bio slučaj jer se Kim pretežno koncentrirala na uređivanje svog tijela.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Njezin nos izgleda presavršeno. Mnogo drugačije nego na ostalim fotografijama koje smo imali prilike vidjeti. Nitko na svijetu nema tako pravilan nos, čak ni nakon plastične operacije ne može izgledati toliko uravnoteženo na svim stranama.’

Nekoliko dana prije Kim se također našla na udaru kritika zbog photoshopa, a kada je pozirala pored bazena u svojoj liniji donjeg rublja, na trbuhu joj jednostavno nije bilo pupka.