INTima na instagramu

Kim Kardashian pokazala kako izgleda 'jutarnje ludilo' u njenom domu, ali i kako joj stoji bež donje rublje

24.01.2020 u 17:08

Bionic
Reading

Kim Kardashian West podijelila je kako njena intima i svakodnevica izgledaju ujutro. Na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu vidi se cijela obitelj kako doručkuje u prostranoj kuhinji.

Jutro u kući Kim Kardashian očito je veselo, barem ako je suditi prema fotografiji jednog običnog 'jutarnjeg ludila' kako je objasnila svojim pratiteljima na društvenim mrežama slavna mama. Na simpatičnoj fotografiji Kim i Kanye sjede za stolom sa svoje četvero djece, koja se igraju sa svojim igračkama pred stolom punim voća, uz jaja, jogurt i granolu. Osim što imaju vremena zajedno doručkovati, čini se da vode brigu i o tome da doručak bude zdrav i hranjiv obrok.

Na fotografiji naslovljenoj 'Jutarnje ludilo', reality zvijezda i njen suprug, slavni glazbenik razgovaraju, djeca se igraju sa psićima, a njihovo najmlađe dijete smješteno je u nosiljku nasred prostranog stola i znatiželjno gleda u osobu koja je snimila fotografiju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Morning Madness

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kimina sestra Khloe Kardashian komentirala je fotografiju riječima 'Ovo je blaženstvo!'

Obožavatelji slavne Kim očito vole zaviriti u njenu intimu pa je slika skupila velik broj komentara, a za pretpostaviti je da će ih još više skupiti fotografije u kojima Kim pozira samo u donjem rublju, reklamirajući novu kolekciju.