svestrana Diana

Kevin Costner o tajnim dogovorima s princezom Dianom: 'Bilo je tako slatko'

21.06.2024 u 14:40

Bionic
Reading

Princeza Diana imala je brojne prijatelje, a među njima je bio i Kevin Costner. Iako glumac nikad nije otkrivao pojedinosti njihovog poznanstva, sada je otkrio što mu je William rekao o mišljenju princeze Diane

Nije neka novost da je princeza Diana bila jako šarolikih interesa. Voljela je izlaziti iz okvira očekivanja kraljevske obitelji, a njezina neposrednost bila je ono čime je osvojila Britance. Koliko je bila puna iznenađenja otkrio je i glumac Kevin Costner te tek sad progovorio o tajnom susretu s Dianom.

Naime, nakon što je 1992. snimio film 'Tjelohranitelj', popularni je glumac bio na vrhuncu svoje slave, a britansku je princezu upoznao preko Sarah Ferguson.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Bilo je tako slatko. Sarah je bila ta koja je to sredila. Sarah je bila jako cool... kad je mogla reći, 'Pa, i ja sam princeza. Što je sa mnom?' Ona to uopće nije učinila, Diana i ja smo počeli razgovarati', rekao je Costner.

Na njihov ga je susret prisjetio princ William kada su se prije nekoliko godina našli na privatnom sastanku u Velikoj Britaniji: 'Slučajno sam bio u Engleskoj i dobio sam poruku da bi princ volio razgovarati.'

Glumac je isprva bio iznenađen, ali onda je pristao te ostao ugodno iznenađen Williamovim srdačnim pristupom.

'Prišao je, a mi smo se rukovali... Prva rečenica iz njegovih usta bila je: 'Znaš, mojoj si se mami nekako svidio'', prisjetio s Costner susreta te rekao da mu je susret ostao u lijepom sjećanju.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju