SASVIM ISKRENO

Kerry Washington o Reese Witherspoon: 'U stvarnom svijetu nas dvije nikada ne bi bile prijateljice'

19.02.2020 u 18:37

Bionic
Reading

U svom posljednjem intervjuu, kojeg je dala za Variety, 43-godišnja glumica progovorila je između ostalog i svog odnosa s glumicom Reese Witherspoon, ali se i doatkla svog odrastanja u Bronxu

Poznata holivudska glumica, Kerry Washington, u svom je posljednjem intervjuu, kojeg je dala za magazin Variety, samo riječi hvale imala za svoju kolegicu i dugogodišnju prijateljicu Reese Witherspoon, priznajući kako njihovog prijateljstva i ne bi bilo da ih nije spojio Hollywood.

'U stvarnom svijetu, Reese i ja nikada ne bi bile prijateljice. Ja sam odrasla u Bronxu, samo nekoliko ulica dalje od geta, dok je ona odrasla u Nashvilleu, u državi Tennessee.'

Iako su njihovi putevi do uspjeha bili sasvim različiti, na kraju ih je spojilo isto razmišljanje koje je kulminiralo odlukom da zajedno kao izvršne producentice rade na novim serijama za kuću Hulu, a sve to dodatno ih je zbližilo do te mjere da su među prvima sudjelovale u osnivanju pokreta Time's Up.

  • +5
Kerry Washington Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Danas zajedno snimaju i seriju 'Little Fires Everywhere', napravljenu prema istoimenoj hit knjizi Celeste Ng. Sama se itekako poistovjetila s jednim od likova i to s kćerkom lika kojeg glumi, a koja pohađa elitnu školu. Kao djevojčica, Washington je imala itekako problema jer je pohađala privatnu akademiju na Upper East Sideu.

'Ljudi su hodali, govorili, ali i jeli drugačije. Bio je to sasvim drugi svijet od onog na kojeg sam navikla.'