NEZGODNA HALJINA

Kendall Jenner ponovno je viralni hit: Ovoga puta sve je nasmijala svojim hodom po strmim stubama u nevjerojatno uskom kroju haljine

23.05.2022 u 16:42

Bionic
Reading

Protekli vikend u Italiji se udala Kourtney Kardashian za svog odabranika Travisa Barkera, a ceremoniju nisu propustili najuži članovi reality obitelji. Pažnju je na sebe uspjela skrenuti sestra Kendall Jenner koja je muku mučila s uskom haljinom nezahvalnog kroja

Video koji je objavljen na njezinom službenom Instagram profilu uspio je nasmijati milijune, a sve zbog teških muka da se popne strmim stepenicama u talijanskom ljetovalištu Positano u pripijenoj dugoj haljini.

Poznata 24-godišnjakinja manekenka uskočila je u satensku dugu toaletu koja je pratila njezinu fantastičnu liniju, a pri samom dnu na stražnjoj je strani bio mali prorez koji nije ostavljao dovoljno prostora za normalan hod po stepenicama. 'Sranje ove stube me izluđuju', napisala je Kendall uz video koji je nasmijao milijune.

Inače, bajkovito vjenčanje Kourtney i Travisa u Italiji uslijedilo je nakon vjenčanja u Las Vegasu, a zatim i skromne svadbene ceremonije u Los Angelesu.

  • +5
Kendall Jenner i Devin Booker Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia