O SLAVI i PORODU

Keira Knightley u ranoj je mladosti imala slom živaca

07.10.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Glumica Keira Knightley negativno se osvrnula na širenje lažne slike poroda i neugodne strane slave

Nakon što je snimila nekoliko popularnih filmova tada 22-godišnja glumica Keira Knightley napravila je pauzu od glume, no mediji je nisu pustili na miru. Iako je bila nevjerojatno uspješna, glumica se osjećala bezvrijedno ili kao nekakvo bizarno stvorenje.

  • +10
Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica se dugo vrijeme borila sama sa sobom svaki put kad je morala izaći iz kuće zbog stalne pratnje fotografa. Prije dodjele nagrada Bafte u 2008. Keira Knightley nije uopće napuštala kuću, a podvrgnula se i raznim terapijama kako ne bi doživjela napadaj panike na crvenom tepihu.

'Doživjela sam slom živaca kad sam imala 22 godine. Napravila sam pauzu od glume, a liječnici su mi dijagnozirali sindrom posttraumatskog stresa', rekla je Keira Knightley.

Glumica je o svojoj trudnoći vrlo iskreno pisala u jednom od eseja koji čine zbirku 'Feminists Don’t Wear Pink And Other Lies'. U svom je eseju bez ukrašavanja opisala rađanje kćeri Edie.

'Moja se vagina raspolovila. Ti si stigla raširenih ruku i otvorenih očiju. Vrišteći. Oni su te stavili na mene, prekrivenu krvlju, sklisku, s neobičnom glavom koja je morala proći kroz rodni kanal. Pulsirajuća, dahćeš i vrištiš', napisala je Keira Knightley koja porod smatra bojnim poljem, dok se bez obzira na stvarnost žene potiče da skrivaju bol.

  • +15
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je nedavno uputila kritiku na račun vojvotkinje od Cambridgea kad je desetak sati nakon poroda princeze Charlotte pozirala za fotografe našminkana i u visokim petama.

Keira Knightley rodila je dan prije i gledala je Kate Middleton na televiziji.

'Izašla je iz bolnice nekoliko sati nakon poroda, našminkana u visokim petama, s licem koje svijet želi vdjeti', komentirala je glumica koja se jedva micala nakon svog poroda dok su joj tijelom divljali hormoni.

Vojvotkinja je tijekom svake od tri trudnoća patila od jake jutarnje mučnine.

Trudna Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia