posebno ljeto

Kći Željka Reinera ponovno provocira izazovnim fotografijama s plaže

24.08.2017 u 09:42

Bionic
Reading

Nedugo nakon što je sve iznenadila svojim fotografijama s odmora, kada se na društvenim mrežama pohvalila time kako izgleda u bikiniju, kći potpredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, Maria Reiner, ponovno provocira izazovnim poziranjem na plaži

Po uzoru na mnoge slavne ljepotice koje su ovo ljeto preplavile Instagram svojim izazovnim fotografijama s plaže, tako je i Maria Reiner odlučila pokazati svijetu kako uživa na godišnjem odmoru koji s obitelji provodi na Korčuli.

Prvo je pokazala kako izgleda u bikiniju, no ovoga puta ipak je izabrala nešto suptilnije fotografije te je pozirala na stijenama u kraljevskoplavoj haljini s prorezom, a dalo se naslutiti kako ispod nje ima minijaturni model kupaćeg kostima. 

There is always that one summer that changes you.

A post shared by Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta) on

Uz to je kombinirala slamnati šešir, koji je ovo ljeto must have, dok je na usne stavila malo crvenkastog ruža. Budući da Maria inače obožava jaku šminku, ne čudi to da ju je stavila i odmarajući se na plaži.

Actually darling, I can.. 😉

A post shared by Maria Reiner (@mariareiner) on

Iako inače jako rijetko objavljuje privatne fotografije na svoja dva profila koja ima na društvenim mrežama, ovo joj je ljeto ipak bilo posebno.

What ever you decide to do, make sure it makes you happy 😄💙

A post shared by Maria Reiner (@mariareiner) on

Napisala je to i ispod objave kada je pozirala na velikoj ljuljački na plaži na kojoj se nalazi popularni Moro Beach Stupe, ovoljetna hit destinacija.

Friends, sun and sea, that sounds like a great summer to me!

A post shared by Maria Reiner (@mariareiner) on

'Uvijek postoji ono jedno ljeto koje te promijeni', stajalo je tada u opisu, a nakon toga je pokazala i da je velik fan našeg istaknutog tenisača Gorana Ivaniševića.

These days were great. A magic place, excellent food, great music and fantastic company.

A post shared by Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta) on

  • +5
Maria Reiner Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Pixsell