u šopingu s djetetom

Katy Perry i Orlando Bloom odveli malenu Daisy Dove tamo gdje će najviše uživati

29.01.2022 u 23:18

Bionic
Reading

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom posjetili su dućan igračkama Fao Schwarz u New Yorku, a njihova malena djevojčica Daisy Dove sigurno je najviše uživala

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom u kolovozu 2020. postali su roditelji djevojčice imena Daisy Dove, a trojac se često pojavljuje u javnosti.

Prošle godine snimljeni su kako s kćerkicom uživaju na Havajima, a sada su ig objektivi fotoreportela uhvatili prilikom šopinga u New Yorku. Par je naime odve svoju 16-mjesečnu djevojčicu Daisy Dove u kupovinu u njujorški dućan igračaka Fao Schwarz.

  • +27
Katy Perry i Orlando Bloom Izvor: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia / Autor: Fernando Ramales

Svoju vezu pop zvijezda Katy Perry i glumac Orlando Bloom okrunili su zarukama u veljači 2019. godine, a u kolovozu prošle godine postali su roditeljima djevojčice imena Daisy.

Njihova ljubavna veza započela je 2016. godine da bi ju prekinuli iduće i ponovno obnovili početkom 2018. godine na egzotičnim Maldivima. Prije veze s Bloomom, Katy Perry bila je u dvogodišnjem braku s komičarom Russellom Brandom, dok je Bloom prethodno bio u trogodišnjem braku s australskom manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima 10- godišnjeg sina Flynna.

Katy i Orlando svoju vezu planirali su okruniti brakom 2019. godine, ali su to odgodili za ljeto 2020., kad su bračne zavjete trebali izreći u Japanu. No tada je došlo do nove odgode zbog Katyne trudnoće i pandemije koronavirusa, a kad sklapanje braka dođe na red, navodno su u planovima imali održati dva vjenčanja, jedno 'lokalno' i jedno na nekoj posebnoj destinaciji koja se, po svemu sudeći, odnosila na Havaje.

AMAN VENICE

Zavirite u unutrašnjost luksuznog hotela u kojem uživaju Katy Perry i Orlando Bloom, a gdje noćenje košta do 36 tisuća kuna

Pogledaj galeriju