druženje u new yorku

Katie Holmes i Michelle Williams: Ponovno okupljanje zvijezda 'Dawson's Creeka'

08.02.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Životi četvorice tinejdžera iz gradića Capeside u Massachusettsu 1998. godine su osvojili čitav svijet nakon što je objavljena serija 'Dawson's Creek'. Glumci su su zvijezde u kratkom roku, a mnogi se i danas rado prisjete njihovih zgoda i nezgoda iz serije. Michelle Williams i Katie Holmes ovih dana snimljene su zajedno 20 godina nakon završetka kultne serije

Katie Holmes i Michelle Williams stigle su na Chanel večeru povodom otvaranja butika na Petoj aveniji u New Yorku. Glumice su izgledale nevjerojatno u svojim klasičnim Chanel kreacijama.

I dok je Michelle izgledala šik iz 60-ih u crnoj minihaljini od tvida stiliziranoj s poluprozirnim crnim najlonkama i štiklama visokih potpetica, Katie je blistala u crnom kompletu sačinjenom od hlača širokih nogavica i pripadajućom jaknicom ispod koje se nazirao čipkasti grudnjak. Kosu je skupila u pletenicu, a svoju prirodnu naglasila naglasila je šminkom uz jarko crveni ružem.

Holmes je prošle godine govorila da se o ponovnom 'oživljavanju' serije o čemu se raspravljalo mnogo puta posljednjih godina. U razgovoru za Variety glumica je izjavila da se 'kultura možda previše promijenila u odnosu vrijeme kad se prvi put emitirala, što bi moglo biti podcjenjivački'.

'Staviti ga u današnji svijet moglo bi umanjiti njezin značaj. Bilo je to neposredno prije nego što su svi imali telefone i društvene mreže tako da je među likovima postojala nevinost koja je bila jedna od onih stvari za koje mislim da su se ljudima svidjele u seriji. Nisam sigurna da bi se to razujelo da se stavim u okruženje današnjeg svijeta', smatra glumica.

ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Nikada je nismo vidjeli sretniju: Katie Holmes nakon dugo vremena pronašla je partnera po mjeri

Pogledaj galeriju