živjeli!

Kate Middleton propustila je Dan svetog Patrika, ali je vojnicima ostavila iznenađenje

21.03.2024 u 22:13

Bionic
Reading

Kate Middleton ove godine nije mogla podići kriglu Guinnessa na Dan svetog Patrika, ali se pobrinula da irski vojnici budu dobro zbrinuti u njezinoj odsutnosti

Princeza od Walesa koja se trenutačno oporavlja od misteriozne operacije abdomena, povodom Dana svetog Patrika stavila je na račun 2500 dolara u baru u britanskom gradu Aldershotu, prenosi Daily Mail. Tako se žedna irska garda zahvaljujući subvencioniranim cijenama u vojnoj bazi počastila s oko 700 krigli Guinnessa nakon sudjelovanja u godišnjoj paradi.

Kate i njezin suprug, princ William, također su obilježili ovu prigodu podijelivši snimak nastao 'iza scene' na Instagramu u nedjelju.

'Sretan Dan svetog Patrika! Evo kratkog prikaza irskih vojnika koji vježbaju za svoju godišnju paradu. Živjeli svima koji danas slave! ', napisao je par uz objavu.

Inače, Kate je imenovana počasnom pukovnicom Irske garde u prosincu 2022. i prisustvovala je proslavi prošle godine sa svojim suprugom, koji je tu titulu nosio prije nje.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kate bi inače na Dan svetog Patrika dijelila grančice djeteline stražarima da ih pribodu na uniforme, no Lady Ghika, supruga pukovnika pukovnije, general bojnika Sir Christophera Ghika, učinila je to ove godine umjesto nje.

U isto vrijeme Kensingtonska palača užurbano se priprema za princezin povratak u javni život, koji bi se trebao dogoditi nakon Uskrsa. Navodno se radi na strogo povjerljivom planu kako bi se osiguralo da proces teče glatko nakon mjeseci tijekom kojih su se svi pitali gdje je nestala Kate Middleton

'Timovi rade danonoćno kako bi osmislili plan povratak princeze od Walesa na posao nakon tjedana obilježenih velikim pritiskom. Svi oni znaju da će svijet pomno promatrati nakon tjedana brojnih nagađanja i često neobičnih komentara na društvenim mrežama,' rekao je insajder za Mirror.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Sve ovo se događa nakon što je Kate Middleton podijelila obrađenu fotografiju na kojoj pozira sa svoje troje djece u čast Majčinog dana u Velikoj Britaniji. Više foto agencija, uključujući Getty Images i Associated Press, brzo je izdalo 'obavijest o povlačenju' zbog korigirane fotografije, što je navelo princezu od Walesa da se ispriča za bilo kakvu 'zabunu' koja je prouzročila. Ta obrađena fotografija također je dovela do ludih teorija zavjere o tome gdje se princeza nalazi i njezinom stanju nakon operacije abdomena.

Inače, Kate je posljednji put službeno bila u javnosti na Božić s obitelji. Od tada je viđena kako s Williamom posjećuje trgovinu na farmi, no neki su skeptici ostali sumnjičavi oko toga je li to doista bila ona.