ZNA S DJECOM

Kate Middleton pokazala da je s razlogom smatraju sjajnim roditeljem

03.10.2018 u 14:50

Bionic
Reading

U svom povratničkom angažmanu nakon višemjesečnog porodiljnog dopusta, Kate Middleton oduševila je javnost i okupljene. Posjetila je učenike Sayers Croft Forest škole i upoznala se s njihovim radom, a jedan detalj pokazao je da je vojvotkinja sjajna majka

Vojvotkinja Kate Middleton u travnju je na svijet donijela svoje treće dijete, princa Louisa. Nakon toga uzela je šestomjesečni predah od kraljevskih angažmana i posvetila se majčinstvu. Porodiljni dopust Kate je završila ovaj utorak kada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti.

Stigla je u osnovnu školu Sayers Croft Forest u Paddingtonu i podružila se sa školarcima koji su joj pokazali kako brinu o okolišu i prirodi. Majka troje mališana pritom nije skrivala sreću i zadovoljstvo što je okružena dječicom i tada dala do znanja da zaista uživa u ulozi roditelja.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pažljivost je pokazala i jednim detaljem koji nije prošao nezamijećeno. U jednom trenutku jedna od djevojčica upitala je vojvotkinju zašto ih prate silni fotografi i zašto je toliko snimaju.

'Fotografiraju tebe jer si tako posebna', brzo se snašla 36-godišnja vojvotkinja i odgovorila djevojčici, a potom je primila za ruku.

Simpatičan detalj dogodio se i kada je druga djevojčica nagnula plastičnu čašu i zaigrano zaboravila na protokol i kamere. Kate se tada od srca nasmijala i ponovno pokazala koliko je djeca čine radosnom i ispunjenom.

'Vojvotkinja je bila izvrsna, spontana i baš onakva kakva treba biti s djecom. Rekla je da obožava prirodu i da sa svojim mališanima često ide u lov na pauke u vrt, jer oni to obožavaju', rekla je voditeljica škole Zoe Stroud, koja je ugostila suprugu princa Williama u svojoj ustanovi.