POSTALO JE TRADICIJA

Kate Middleton i princ William prije svakog putovanja sa svojim nasljednicama rade ovu stvar

03.03.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Tijekom njihovog službenog posjeta Walesu, uz koji ih vežu posebne uspomene, Kate Middleton i princ William otkrili su divan detalj vezan uz njihovu peteročlanu obitelj

Ako je suditi po samom početku godine, 2022. će biti poprilično burna za vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea, barem što se tiče putovanja. Tako je princ William prošlog mjeseca bio u prvom službenom posjetu Dubaiju, dok je Kate Middleton provela nekoliko dana u Danskoj.

Nakon samostalnih, na red je došlo i jedno zajedničko i to u Wales, gdje su s tamošnjim stanovništvom proslavili Dan sv. Davida, zaštitnika Walesa.

Tijekom posjete gradu Abergavennyju, jedno od prvih pitanja upućenih kraljevskom paru bilo je vezano uz djecu. Naime, stanovnicu Abegavennyja, Liz Brewer, zanimalo je kako su njihova djeca, na što se William zahvalio i rekao da su dobro.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

39-godišnji princ potom je otkrio i simpatičnu tradiciju koju on i Kate redovito održavaju s njihovo troje djece - prinčevima Georgeom (8) i Louisom (3) te princezom Charlotte (6).

Naime, prije negoli napuste kuću i otputuju na neko službeno putovanje, s njima prođu nekoliko pitanja. 'Uvijek nas pitaju gdje idemo, na što im mi na zemljopisnoj karti pokažemo našu destinaciju', otkrio je princ William.

Inače, Wales ima posebno značenje za Williama i Kate, budući da su upravo tu živjeli prvih nekoliko godina braka, stoga se nisu previše premišljali oko putovanja.