VESELI I NASMIJANI

Kate Middleton i princ William posljednjim su potezom oduševili one najstarije

22.05.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea u posljednjem live angažmanu pred upaljenim kamerama odigrali su popularnu igru koja je razveselila djelatnike i stanovnike jednog doma za starije i nemoćne u Britaniji

U sklopu svog posljednjeg angažmana kojeg kao i zadnja dva mjeseca, obavljaju virtualno putem Zoom konferencijskog poziva, princ William i njegova supruga Kate Middleton dobro su se zabavili.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u svom su kućnom uredu u Kensingtonskoj palači instalirali improvizirani Bingo ring s numeriranim kuglicama te zaigrali ovu popularnu igru.

Sudionici igre bili su djelatnici i stanovnici jednog britanskog doma za starije i nemoćne, koji nisu krili veselje zbog odabira. Zgodna Kate Middleton na sebi je pritom nosila haljinu dizajnerskog brenda L.K. Bennett u kojoj smo je već nekoliko puta mogli vidjeti u javnosti koje je uparila s prikladnim zlatnim naušnicama Catherine Zoraida koje također rado nosi.

Za vrijeme cijelog svog javljanja nije skidala osmijeh s lica, te je zajedno sa brižnim suprugom pokazala svoju opuštenu stranu.