TRUDNA U 40-OJ

Kate Hudson progovorila o trećoj trudnoći: 'To malo biće jasno mi daje do znanja da usporim'

04.05.2018 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon dva sina, Kate Hudson uskoro će, s trećim partnerom, dobiti i kćer. Kako je priznala, ova trudnoća uvelike joj se razlikuje od prethodne dvije, a onda se izrazito veseli 'novoj ženskoj energiji' u kući

U svojoj 39. godini života, nakon dvojice sinova, lijepa glumica Kate Hudson dobit će napokon i kćer. Treća trudnoća iznenadila je mnoge, no ne i nju i njezinog dečka Dannyja Fujikawu.

'I ova trudnoća je sasvim drugačija od prve dvije. Kažu da kada nosiš djevojčicu, da su mučnine prisutne, a to se kod mene pokazalo istinitim. Zanimljivo iskustvo', otkrila je za People lijepa Kate Hudson i dodala kako je sretna što u kuću napokon stiže još jedna ženska osoba kako bi se barem malo napravio balans.

  • +4
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, s bivšim zaručnikom Matthewom Bellamyjem i bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, Kate Hudson ima sinove, šestogodišnjeg Binghama Hawna i 14-godišnjeg Rydera Russella.

'Više nisam brojčano nadjačana. Barem ne toliko. Veselim se novoj ženskoj energiji.' Kako je rekla, Hudson se svim silama trudi da svoje sinove odgoji da budu dobri ljudi, ali i da budu starija braća, baš onakva kakva moraju biti, svojoj mlađoj sestrici.

'Ciljevi pri odgoju svakog djeteta je da izrastu u dobre, poštene ljude', priznala je Hudson i dodala kako joj je ova treća trudnoća donijela i poneke novine.

  • +6
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ulozi su puno veći, jer više nije riječ samo o tebi, već o tom malom biću koje raste u tebi. Sada mi već jasno daje do znanja kada moram usporiti, stoga jako puno hodam, uživam u prenatalnoj jogi, koju sam otkrila tek sada, u trećoj trudnoći.'