'POJAČAJ GLASNO'

Kate Hudson pokazala da zna pjevati, a komplimenti pljušte na sve strane

01.02.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Koliko joj god ponavljali da je šteta što ne pjeva iako ima ugodan, seksipilan alt, američka glumica smatrala je da nije dovoljno dobra pjevačica. No, sada se okuražila i predstavila svoj singl 'Talk About Love'

'Pojačaj glasno, spusti prozor automobila, pusti kosu da leti oko vas, diši i znaj da si vrijedan ljubavi', napisala je Kate Hudson na Instagramu i nastavila: 'Tako je nadrealno čuti ovu pjesmu, jedva čekam da je čujete'.

Njezina majka, Goldie Hawn ubrzo je ostavila komentar: 'Ne samo da možeš pjevati, nego možeš i pisati pjesme kakve nitko ne može napisati'. I kolegica Reese Witherspoon je oduševljena. 'Tako sam oduševljena tvojim prekrasnim glasom', poručila je.

Obožavatelji lika i djela Kate Hudson znaju da je 'Talk About Love' daleko od njezinog prvog pokušaja da 'pokaže' svoj glas. Gostovala je na 'Gleeju', a također je pjevala u svojim filmovima 'Nine' i 'Kako se riješiti frajera u deset dana' koji je uključivao zajedničku pjesmu s kolegom Matthewom McConaugheyjem 'You‘re So Vain'. Oduševila je pjevanjem u televizijskim emisijama.

kakva ekipa

Kate Hudson se ludo zabavljala na koncertu Brucea Springsteena i to u posebnom društvu

Pogledaj galeriju

U priopćenju za tisak, Hudson je objasnila da želi da njezina glazba 'bude otvorena i moćna'. Dodala je: 'Željela sam da glazba bude rock, pop, plesna glazba, pa čak i malo alternativnog što volim'. Inače je još prije vije godine potvrdila izlazak albuma gostujući kod Jimmyja Fallona u njegovoj emisiji 'The Tonight Show' kada je navela kako pjeva još iz vremena kada je bila tinejdžerica.

U razgovoru za Today, Hudson je voditeljici Savannah Guthrie rekla da je 'pisala glazbu cijeli život i da je nikad nije predstavila' i da je 'samo razmišljala da bih to možda trebala učiniti'. Zatim je ispričala kako se to razlikuje od njezinih drugih kreativnih zanimanja, poput glume.

'Za mene je to bilo kao, ako ću to učiniti, posvetit ću se procesu stvaranja', kazala je glumica i dodala: 'Nema ništa polovično u mom odnosu s glazbom, tako da je to nikad više nisam bila kreativna.' Hudson je najavila da će objaviti album kasnije ove godine, ali nije rekla kada točno. Variety izvještava da će Hudson glumiti u nadolazećoj Netflixovoj humorističnoj seriji 'Mindy Kaling', a također se udružila sa svojim bratom Oliverom Hudsonom za podcast 'Sibling Revelry'.

Izvor: Društvene mreže

Inače, životni partneri glumice također su glazbenici. Njen prvi suprug bio je Chris Robinson, pjevač grupe Black Crowes, s kojim je dobila dijete. Drugo dijete dobila je tijekom veze s Mattom Bellamyjem, pjevačem grupe Muse, dok je treće dijete dobila s glazbenikom Dannyjem Fujikawom.