MALA PODUZETNICA

Iako joj je samo 10 godina, kćer Kim i Kanyea već sad ima ozbiljne poslovne planove

01.11.2023 u 16:30

Bionic
Reading

North West, kćer Kim Kardashian i Kaynea Westa, od malih nogu odrasta pred kamerama i fotoobjektivima, a ova 10-godišnja djevojčica nedavno je dala svoj prvi samostalni intervju za britanski dvomjesečnik, časopis 'i-D'

Premda joj je samo 10 godina, čini se da najstarija kćer Kim (43) i Kaynea (46) ima jasnu viziju svoje budućnosti - želi postati poslovna žena.

North je otkrila kako planira preuzeti posao svojih roditelja i postati vlasnicom modnih brendova Yeezy i Skims koje su pokrenuli njezini roditelji.

'Jednog dana želim posjedovati Yeezy i Skims te želim biti vlasnica tvrtke', rekla je North za i-D.

slavljenica u drugom planu

Kim Kardashian slavila je rođendan i nema tko nije bio: Pogledajte odvažne stajlinge slavnih uzvanica

Pogledaj galeriju

Kad je bila manja, dodala je, željela je biti boksačica no planira da će kao tinejdžerica raditi kao šetačica pasa kako bi zaradila novac za slikanje jer obožava umjetnost.

U intervjuu je otkrila i da je u posljednje vrijeme luda za vintage majicama i udobnim trenirkama. Na pitanje koji je njezin najdraži komad u ormaru, North je bez puno razmišljanja rekla da je to jakna koja odaje počast pokojnom kralju popa Michaelu Jacksonu, koju je za Božić dobila od svoje majke.

Ispričala je i kako se voli sama frizirati pa je i za to snimanje sama osmislila frizuru.

Inače, njezini su se roditelji službeno razveli prošle godine nakon sedam godina braka i četvero djece. Osim North, imaju i Sainta, Chicago i Psalma.