rijetko se pojavljuje u javnosti

Katarina Baban blista u društvu dečka kojeg gotovo nikad ne vidimo

23.12.2021 u 17:40

Bionic
Reading

Glumica koja uspješno plovi i dizajnerskim vodama, a koju publika trenutno može pratiti u seriji Nove TV 'Dar Mar', u srijedu navečer je održala svoju prvu samostalnu reviju svog modnog brenda. Bila je to prigoda da njezin dečko (kojeg rijetko pokazuje u javnosti) Igor Subotić dođe kao podršška. Dobro raspoložena Katarina Baban pozirala je s njim uz majku i oca

'Mi se inače dobro slažemo, a mislim da nas je karantena dodatno zbližila', izjavila je Katarina Baban prošle godine za Story o svom odnosu s dečkom, diplomiranim kineziologom.

Igor i Katarina upoznali su se u srednjoj školi i on joj je bio pratnja na maturalnoj zabavi, no nakon škole su se razišli. 2015. ponovo su ušli u vezu i otad su nerazdvojni. Glumica je svojedobno otkrila kako ona i njezin dragi vole otići u dobar restoran, u kino ili šetnju, ali nisu noćne ptice i ne vole izlaske.

Otkako su zajedno, rekla je tada, nema potrebu izlaziti jer slobodno vrijeme želi provesti s Igorom, ne treba joj nitko drugi. Priznala je da joj je upravo on njezin najžešći kritičar, a uz Igora je upoznala i svoju romantičnu stranu. 'Uvijek sam mislila da je Igor puno romantičniji od mene. Prije bih govorila da uopće nisam romantična, ali tijekom godina shvatila sam, koliko god se tome opirala, da ipak jesam romantik u duši. Oboje smo romantični, on je rođen u horoskopskom znaku Riba, a ja u Blizancima. Kada se pročita horoskop, najčešće piše da je to grozna kombinacija, ali mi smo najbolji dokaz da to nije istina', rekla je za Večernji list.

  • +6
Poznati na prvoj samostalnoj reviji Lilith by Katarina Baban Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regović/PIXSELL