ROĐENDANSKA ČESTITKA

Karmela Vukov Colić prisjetila se mladosti i vremena kada se družila s frontmenom poznatog domaćeg benda

05.06.2020 u 17:19

Bionic
Reading

Nekadašnja HRT-ova uzdanica vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svoju najnoviju i pomalo nostalgičnu objavu odlučila je posvetiti frontmenu grupe Parni Valjak koji ovoga petka slavi 65. rođendan

Kako je imala priliku otkriti u rođendanskoj objavi posvećenoj frontmenu Parnog Valjka, s Akijem Rahimovskim upoznala se na 18. rođendan kada joj je banuo u studio usred šihte na zagrebačkoj Stojedinici.

'Danas sve manje ulijećemo nenajavljeni jedni drugima na vrata, ali je i ovo dobra prilika za čestitku... Sretan rođendan, Aki! Nek je zdravlja i veselja! I lijepih uspomena poput one prve punoljetne ili ove zabilježene za neke davne naslovnice okom kamere mog dragog Gorana Suljića', napisala je Karmela ispod fotografija koje je podijelila na svom Facebook profilu i Instagramu.

Njezinu objavu brojni su iskoristili kako bi i sami čestitali rođendan frontmenu Parnog Valjka, dok se drugi dio Karmelinih obožavatelja i poznanika fokusirao na njezin izgled poručivši joj da je izgledala 'poput lutke'.

Nakon dugogodišnjeg rada na javnoj televiziji, Karmela Vukov Colić zaključila da ju posao pretjerano iscrpljuje te da joj prenatrpan raspored ne ostavlja vremena za neke osobne interese što se pokazalo kao pun pogodak. Osim što danas ima više vremena za kćer Reu i sina Nou, među ostalim se može pohvaliti i voditeljskom pozicijom u showu 'Recepti svete Hildegarde' na Laudato TV-u.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Cropix