Nema mjesta lošim mislima

Karmela Vukov Colić prkosi lošem vremenu: 'Pa što jer pada kiša i gužva je? Živi smo!'

07.10.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Zagreb se u srijedu ujutro probudio okupan kišom, a takvo vrijeme zateklo je i omiljeno televizijsko lice. Uvijek dobro raspoložena voditeljica Karmela Vukov Colić svima koji je prate na društvenoj mreži iz svog automobila poslala je pozitivne misli

'Pa što što je kiša i gužva? Živi smo! I dan koji počinje nosi nam svašta lijepo... Dobro jutro!', poručila je Karmela Vukov Colić onima koji je prate na Faceboku i Instagramu. Nekadašnji kolega Davor Meštorović odgovorio joj: 'Živi smo i ne tuku nas i šalju vam svoje osmijehe na dar iz Slavonije pa i šire, a kiša lije, lije'. I ostali su bili u sličnom tonu. 'Zarazan optimizam, predivno!', 'Tvoj osmijeh zlata vrijedi', 'Dobro jutro, Smjehuljice', bili su neki od komentara.

Osim što danas ima više vremena za kćer Reu i sina Nou, Karmela uživa u kulinarstvu. Poznata kao vrsna kuharica koja na Laudato TV-u vodi emisiju 'Recepti svete Hildegarde', prije nekoliko dana pokazala kako je pripremila zimnicu i to 'zimske patlidžane'.

Svaka njezina objava izazove veliko odobravanje i veselje. Nedavno je među ostalim pokazala svoju crno-bijelu fotografiju i zaradila kompliment kako je 'najljepša žena na ovim prostorima'. Voditeljica uživa u životu, a posebno je vesele susreti sa Sanjom Doležal, Salome i Arijanom Čulinom s kojima igra u hvaljenom mjuziklu 'Menopauza'. Predstava je tijekom ljeta imala nekoliko rasprodanih izvedbi.