NOVI STIL ŽIVOTA

Karmela Vukov Colić godinu dana nakon odlaska s HRT-a: 'Stres i lijekovi su prošlost'

05.02.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica i zaštitno lice HRT-a danas uživa punim plućima i živi zadovoljnije nego ikad. Kako je odluka da nakon 30 godina napusti HRT krajem 2018. utjecala je i na njezino zdravlje, sada je sve to iza nje, a sada kaže, osjeća veliku slobodu i radost

'Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost', izjavila je Karmela Vukov Colić za Gloriju. Sada putuje, glumi, snimam radijske i televizijske emisije, organizira evente, uređuje blog. Nedostaje joj, kaže, još koji sat u danu da sjedne za šivaću mašinu ili uzme knjigu u ruke.

Sretna je i što se našla u hit mjuziklu 'Menopauza' s kojim su u zadnja tri mjeseca od premijere imale krcate dvorane. 'Bio nam je to kao neki radni maturalac! Radile smo naporno, često po cijele dane, brusile tekst, koreografije, pjesme... Nije uvijek bilo lako', priznala je. 

Na pitanje kako voljeti sebe više, bolje i jače, Karmale kaže da trebamo vjerovati u sebe. 'Da smo dobri, da smo sposobni, da znamo i možemo. Treba si i postaviti neke izazove. Čovjek se bolje osjeća kad ih ostvari. I odmah zada nove', poručila je.

View this post on Instagram

Dan Zagrebačke županije.

A post shared by Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic) on