BAREM U PJESMI

Kanye West ponovo upriličio preslušavanje 'Donde' na koje je ponovo stigla Kim Kardashian s djecom: 'Još si uvijek zaljubljena u mene'

07.08.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Reper Kanye West je u četvrtak pripremio i drugo preslušavanje novog albuma 'Donda' na stadionu Mercedez-Benz u Altlanti. I ovoga puta tamo je bila Kim Kardashian s njihovo četvero djece, a osim u publici, Kim našla se i u Kanyjevim stihovima

Kanye je na drugom događanju povodom izlaska desetog studijskog albuma predstavio novu pjesmu, naizgled naslovljenu 'Lord I Need You', u kojoj se dotiče razvoda kroz kojeg prolazi s Kim, ali i posljedica koje to ostavlja na njega.

'Vrijeme i prostor su luksuz, ali došla si ovdje da mi pokažeš da si još uvijek zaljubljena u mene', otpjevao je West, referirajući se na Kardashian koja je s njihovom djecom prisustvovala na oba njegova preslušavanja albuma.

Kanye je prvi put izveo i osvježene stihove pjesme 'Love Unconditionally', prvi put predstavljene na prvom preslušavanju.

Pjesma započinje glasom njegove pokojne majke Donde West, koja je umrla 2007. godine u 58. godini i po kojoj je album nazvan, a koja djeli nekoliko savjeta o ljubavi i braku.

'Dvije lekcije koje je prenio svojoj djeci. Prvo, bez obzira na sve, nikad ne napuštajte svoju obitelj. Drugo, bez obzira na sve, bezuvjetno volite', izgovara reperova majka na početku pjesme.

Na prvom preslušavanju West je pjevao 'gubim obitelj', no kako pišu CNN i Buzzfeed, na novom događaju West je osvježio stihove pjevajući 'Gubim cijelu obitelj / Draga, vrati mi se'.

  • +5
Kim Kardashian s djecom na drugom preslušavanju 'Donde' Izvor: Profimedia / Autor: Sam Johnston/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U ostatku teksta ove već ranije izvedene pjesme Kanye repa: 'Ona vrišti na mene / Dušo, zašto si otišla? / Draga, kako si mogla otići? / Vrati se večeras, bejbi / Vrati se večeras, draga, molim te / Draga, kako si mogla otići?'.

'Vrlo joj je važno da djeca provode što više vremena s Kanyeom. Kim mu pokušava pružiti podršku, a usredotočena je na suroditeljstvo. Ništa se drugo nije promijenilo, njihov razvod napreduje dalje', rekao je izvor za časopis People.

Djelić atmosfere s preslušavanja, kao i druženja djece s Kanyejem, Kim je otkrila na Instagramu.

Unatoč tome što je prošlog mjeseca predstavio 'Dondu' prije rasprodanog gledališta stadiona Mercedes-Benz, West je nastavio odgađati izdavanje dugo očekivanog albuma, što nije dobro prošlo kod njegove publike.

Vjerovalo se da će album biti objavljen u petak, ali još nije stigao na streaming servise.