dobro im je u americi

Kalifornijski susjedi su Meghan Markle prozvali 'princezom od Montecita', a sve zbog njezinog novog stila života

14.07.2022 u 11:20

Bionic
Reading

Bivša glumica i britanski princ s malenim Archiejem od 2020. godine žive u Montecitu u Kaliforniji, gdje su kupili raskošan dom s velikim bazenom, umjetnim jezercem i privatnim igralištem. Od tada, Meghan Markle i princ Harry uživaju u opuštenom životnom svijetu različitom od onog koji su imali u Velikoj Britaniji, a Meghan su susjedi navodno prozvali 'princezom od Montecita' zbog njezinog novog stila života

Otkako su se preselii u Los Angeles – što je bio povratak kući za Meghan, koja je ondje odrasla, par je uživao u objedovanju u raskošnim restoranima i provođenju vremena u elitnom Santa Barbara Polo & Racquet Clubu u kojem članstvo košta preko 8000 funti mjesečno.

'Ovih dana vole skuplja mjesta poput Cecconija, Sunset Towera, Sugarfisha ili Lucky’s steakhousea u Montecitu, što je njoj i princu Harryju preporučila Oprah Winfrey, kaže izvor za britanski Closer magazin i dodaje kako je bivša glumica polako oblikovala novi stil života, zbog čega su je mještani prozvali 'Princeza od Montecita'.

'Ako ide na Beverly Hills ili West Hollywood na ručak ili večeru, obično će nazvati unaprijed i zatražiti stol koji je potpuno izdvojen od ostalih', tvrdi izvor.

Neke od njezinih omiljenih aktivnosti uključuju planinarenje s psima, Pulom i Guyem. 'Meghan voli hodati po LA-u po istim planinarskim stazama koje je običavala posjećivati ​​nekada', tvrdi izvor. Sussexovi su izgradili nova prijateljstva otkako su se preselili u Montecito, gdje također žive mnogi slavni među kojima su Ellen DeGeneres, Serena Williams, Orlando Bloom i Katy Perry, ali par većinu vremena par provodi iza zatvorenih vrata sa svoje dvoje djece: sinom Archiejem i kćeri Lilibet.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Harry ustaje u cik zore i hrani, pere i oblači djecu. Meghan je često vrlo zauzeta Zoom pozivima ili odlaskom u LA na sastanke, na koje je Harry često vozi. Onda se što prije vrati djeci jer ne voli da ih ostavlja dadiljama', rekao je izvor za Closer.

Inače, bivši članovi kraljevske obitelji nedavno su uočeni su kako se voze automobilom prema luskuznom posjedu u vlasništu slavne Oprah Winfrey. Izvori su ondje proveli sat vremena. Vijest o posjeti slavnoj voditeljici mnogi su protumačili kao mogući još jedan eksplozivni intervju bivšeg vojvode i vojvotkinja od Sussexa.