U MIAMIJU

Kakvo zvjezdano društvo: Beckhamovi na večeri sa snahom, ali i Messijem

25.10.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Za reviju najnovije kolekcije Isabele Rangel Grutman tražila se pozivnica više, no dvije su dame istu dobile bez puno muke. Naravno riječ je o nevjenčanoj supruzi Lionela Messija, Antoneli Roccuzzo, te Victoriji Beckham, koje se, otkako je Messi s obitelji preselio u Miami, često druže

Lionel Messi, Antonela Roccuzzo i njihovo troje djece savršeno su se uklopili u svoj novi život koji trenutno žive u Miamiju, gdje nogometna zvijezda igra za tamošnji klub Inter Miami. Širom raširenih ruku dočekalo ih je lokalno stanovništvo i obožavatelji, kao i David i Victoria Beckham, koji su se pokazali kao savršeni domaćini ovoj poznatoj argentinskoj obitelji.

A osim što su im domaćini, Beckhamovi s njima stvaraju i prijateljski odnos, stoga ne čudi da ih se može često vidjeti u zajedničkim izlascima, osobito Antonelu i Victoriju. Tako su njih dvije bile na predstavljanju najnovije kolekcije Isabele Rangel Gruntman u restoranu Casadonna u Miamiju, za koju su se obje pomno dotjerale.

Kako su se provele pokazale su i same na svojim profilima na društvenim mrežama, a potom se Victoria Beckham pohvalila i zajedničkom večerom upravo u novootvorenom restoranu Casadonna, u kojem su samo nekoliko stolova od njih, te iste večeri, bili i naša Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov.

Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Društvo je bilo uistinu veliko, a uz Antonelu i Messija, tu je bio i španjolski igrač Sergio Busquets sa suprugom Elenom Galerom, bliskom Antonelinom prijateljicom, ali i Beckhamov sin Brooklyn sa suprugom Nicolom Peltz.

Victoria je za fotografiju prebacila ruku preko svoje snahe, pokušavajući time još jednom demantirati napise o njihovom narušenom odnosu.