mnogi su se lecnuli

Kakva sličnost: Novak Đoković u Tokiju s dvojnicom svoje supruge

27.07.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Društvene mreže prepune su fotografija sportaša iz Japana. Prvi tenisač svijeta jedna je od najvećih zvijezda na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a on je svoje fanove iznenadio i nasmijao poziranjem s plivačicom koja nalikuje na njegovu suprugu Jelenu Đoković

Vjerojatno nema onog tko se ne bi poželio fotografirati s Novakom Đokovićem gdje god da se pojavi. On je odličnog raspoloženja i voli razmenjivati iskustva s drugima jer kako je sam rekao - iz toga crpi energiju za natjecanje.

Među brojnim selfijima i fotografija koje je slavni tenisač 'okinuo' u Olimpijskom selu, našao se i onaj s alžirskom plivačicom Amal Melih, koja s maskom na licu mnoge nevjerovatno podsjeća na njegovu suprugu Jelenu, zbog očiju i kose. S maskom ih je teško razlikovati.

Inače, Noletova životna ljubav, Jelena se pojavila na Instagramu nakon što mjesec i pol dana nije ništa objavila. Pokazala je fotografiju na kojoj pozira u sportskoj opremi te poželjela sreću Novaku i ostalim sportašima iz Srbije na Olimpijskim igrama. 'Pozdravljam sunce, trčim s vukovima, plešem pod zvijezdama. Naprijed Nole i tim Srbija', poručila je.