OMILJENA VODITELJICA

Evo kako je Marijana Batinić izgledala na počecima karijere

06.06.2017 u 06:43

Bionic
Reading

Većina zvijezda najradije bi da se zaboravi kako su izgledali nekad davno prije, a uvijek je zanimljivo podsjetiti se faza kroz koje su poznati prolazili – od boja kose koje su mijenjali do modnih kreacija koje su nosili i kako su varirali s kilogramima. Televizijska voditeljica Marijana Batinić s time sigurno nema problema jer se s godinama nije previše mijenjala

Marijana Batinić iza sebe ima 18 godina televizijskog staža, a gledatelji je posljednjih nekoliko godina vežu uz showove 'Big Brother', 'Ljubav je na selu' i 'Život na vagi'. Njezina televizijska karijera počela je s kultnom emisijom 'Po ure torture' na lokalnoj splitskoj televiziji, koju je vodila s prijateljicom Petrom Nižetić. S njom je potom povremeno radila kratke priloge za razne emisije, poput 'Zuhra Light Showa'.

Okušala se i kao voditeljica kviza znanja 'Tko će ga znati'. U emisiji 'Samo nebo zna' angažirana je na projektu pomoću kojeg muškarci i žene pronalaze idealne partnere. Budući da je kao voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' pomogla sklopiti više ljubavnih veza i brakova, od udruge Dalmatinski samci dobila je zahvalnicu za doprinos u demografskoj obnovi Hrvatske.

Uvijek nasmijana i vedra, supruga marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića i majka djevojčice Ene gledateljstvo je osvojila svojom simpatičnošću i prirodnošću, a već smo je navikli viđati u kombinacijama koje zaslužuju čistu stilsku peticu.

Voditeljica koja je gledateljstvo osvojila svojom simpatičnošću i prirodnošću uz privatne i poslovne obaveze uvijek pronađe vremena za male ženske rituale te izgleda besprijekorno. Oduvijek je njegovala eleganciju i ženstvenost, dodajući odjevnim kombinacijama neki zanimljiv detalj poput turbana, šešira, cvijeća u kosti i slično. Imala je različite boje kose, nije se ustručavala isprobati različite stilove, a uvijek je 'furala' dulju varijantu.

Kako je izgledala od početka karijere na ovamo, pogledajte u našoj galeriji.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX