jedna od najljepših hrvatica

Kakva figura: Iva Leko u minijaturnoj haljinici istaknula duge, vitke noge

10.01.2018 u 18:46

Bionic
Reading

Bivša manekenka Iva Leko, koja se posljednjih godina u potpunosti posvetila majčinstvu i odgoju sinova Carlosa i Leona, te istovremeno nestala s javne scene još uvijek nas tu i tamo obraduje fotografijama na društvenim mrežama

Nekada je vladala modnim pistama i njezina senzacionalna linija i ljepota nisu nikoga ostavljali ravnodušnim. Iako se zadnjih godina povukla iz svijeta medija, Iva Leko još uvijek oduševljava izgledom. 

Pokazala je to i posljednjom izazovnom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu. 

U neobično kratkoj haljinici nalik sakou i seksi crnim čizmama, lijepa Iva sve je oduševila.

@steven_dockman in da club !! 🎉🙌🏼 #stevendockmanjacket

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Da pomno prati trendove, ova zaljubljenica u modu pokazala je odabirom trenutno najpopularnijeg modela šešira koji je identične boje kao i haljina koju nosi. 

  • +23
Iva Leko Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Velikim, crnim sunčanim naočalama i pogledom u daljinu zgodna Zagrepčanka pokazala je da bi i danas spremno uskočila u ulogu modela da mora.

Međutim, ona s veseljem obavlja majčinske zadaće i u potpunosti je posvećena petogodišnjem sinu Carlosu i trogodišnjem Leonu, kojeg dijeli s nogometašem Jerkom Lekom. 

 Osim toga bacila se i u biznis s nekretninama pa joj i to oduzima većinu vremena. 

 'Trenutno sam okupirana svojom agencijom za nekretnine, kao i obiteljskim obavezama', rekla je nedavno u razgovoru za tportal.