BRIGITTE MACRON

Brigitte Macron ne odustaje od sakoa koji vole Severina i Iva Leko

27.11.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Brigitte Macron, elegantna prva dama Francuske koja njeguje prepoznatljiv stil odijevanja što uključuje upečatljive komade za kojima žude modne ovisnice, ponovno je prošetala odličnu kombinaciju

Besprijekorno dotjerana supruga Emmanuela Macrona zadivila je još jednim fantastičnim stajlingom prilikom prijema u povodu Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama u Elizejskoj palači.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brigitte, koja njeguje specifičan modni izraz prepun mladenačkih komada, nepogrešivo je kombinirala prepoznatljiv sako sa zlatnim gumbima koji potpisuje francuska modna kuća Balmain s uskim trapericama, crnom košuljom i seksi gležnjačama na petu.

Macron savršeno pristaju nekonvencionalne modne kombinacije, a osim u crnoj, Balmainov sako ima i u sivoj i crvenoj boji.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Sako prestižne francuske kuće svidio se i našim fashionisticama, pa smo ga nedavno vidjeli i na Severini i Ivi Leko.

Severina je Balmainov bijeli sako kombinirala s crnom majicom, destroyed trapericama skinny kroja te crnim cipelama zašiljenih vrhova s tankom štiklom. Odličan look zaokružila je kultnom torbom Birken.

  • +19
Brojni poznati na predstavljanju novog modela Izipizi Glacier Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Balmainovu sakou u crnoj varijanti nije odoljela ni atraktivna bivša manekenka i ekonomistica Iva Šarić Leko, koja ga je nosila na predstavljanju nove kolekcije u Izipizi pop up storeu u Zagrebu.

Jesen u meni 🍁 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)