noć za pamćenje

Kako su Bruce Lee, Mousse T i Ciferšlus u Zagrebu oživjeli disco groznicu

07.10.2019 u 16:44

  • +13

Kako su Bruce Lee, Mousse T i Ciferšlus u Zagrebu oživjeli disco groznicu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bernard Dino Ninkovic

Bionic
Reading

Jedna neobična kombinacija, spoj kakav Zagreb još nije doživio, jedna noć za pamćenje. Bruce Lee nakratko se pojavio na plesnom podiju Laube i zaplesao sa stotinama Zagrepčana. Disco groznica proteklog je vikenda zavladala gradom

Koncept program zabave u spoju s umjetnošću Ciferšlus još se jednom pokazao kao dobitna kombinacija. Umjetnička priča inspirirana svjetskom borilačkom zvijezdom Bruce Leejem hrvatskog umjetnika Ivana Fijolića, te radovi nagrađivane umjetnice Ines Krasić izvrsno su se uklopili u svijet zabave. Legenda disco house zvuka Mousse T., te hrvatski DJ-i Tomo in der Mulen, HrwoE, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda rasplesali su prepun podij Laube disco house hitovima koji su nas nakratko vratili u ne tako davna vremena. Izvrsna produkcija dala je naglasak na umjetničke instalacije koje su i na ovaj način predstavljene brojnoj publici.

Ciferšlus je spoj umjetnosti i glazbe nastao u radionici mladih kreatora zagrebačke zabave scene čija su događanja BSH rasprodana do posljednjeg mjesta. Posljednje izdanje ovogodišnjeg Ciferšlusa nas očekuje za božićne blagdane, 20. prosinca kada ćemo u Laubi ponovno slaviti glazbu i umjetnost.