NAjIŠČEKIVANIJI ROCK SPEKTAKL

Foo Fighters rasprodali pulsku Arenu u dvije minute i srušili hrvatski rekord

23.11.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Foo Fighters su u petak, u samo dvije minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima 19. lipnja u pulskoj Areni, čime je to postao najbrže rasprodan koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj, izvijestili su iz agencije LAA

Treba napomenuti da su se ulaznice za koncert prije početka službene prodaje na internetu prodavale uz posredovanje fan kluba Foo Fightersa, čiji su članovi dobili ekskluzivan pretprodajni kod. Stoga su se na stranicama za posredovanje u prodaji ulaznica već jučer mogle naći po cijeni od oko 2000 kuna, što je pet do šest puta više od službene pretprodajne cijene.

Hrvatska je već imala neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti. U jednom danu planule su sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i Davida Gilmoura u Puli, a manje od tri sata trebalo je Chrisu Cornellu da rasproda Vatroslav Lisinski.

No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra.

Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli, u najmanjem prostoru u kojem je bend nastupao unazad deset godina, već sada postalo centralni rock događaj u regiji iduće godine, ocjenjuje organizator.