DOVITLJIVA AMERIKANKA

Kako je Meghan Markle mudro prekršila strogi kraljevski protokol

20.01.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Tijekom posjeta Cardiffu Meghan Markle i princa Harryja dočekalo je mnoštvo razdraganih Velšana koji nisu krili oduševljenje budućom pripadnicom britanske kraljevske obitelji. Lijepa Amerikanka dočekana je gotovo euforično s cvijećem i poklonima, a zbog jedne malEne obožavateljice Meghan Markle je prekršila i strogi kraljevski protokol

Lijepa crnka srdačno se pozdravljala s okupljenim mnoštvom ispred dvorca u Cardiffu, a tijekom susreta s Velšanima Meghan Markle nije skidala široki osmijeh s lica. Kad ju je jedna djevojčica zamolila za autogram, sad već bivša holivudska glumica je uzela kemijsku i potpisala se, kao što je do sada učinila tko zna koliko tisuća puta.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, tim je potezom lijepa Amerikanka prekršila strogo kraljevsko pravilo koje nalaže pripadnicima obitelji da ne dijele autograme i ne pristaju na selfieje s obožavateljima. Uobičajeno je, naime, da pripadnici kraljevske obitelji na zahtjev za autogramom odgovaraju  s pristojnim 'Ne, ne možemo'.

Tradicionalno protokol nalaže da se autogram ne smije davati jer se time olakšava potencijalnim krivotvoriteljima krivotvorenje kraljevskog  potpisa. Jedinu iznimku napravio je princ Charles kada je žrtvama poplave u Cornwallu napisao na komad papira 'Charles 2010'.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Meghan Markle se izvrsno snašla, udovoljila je djevojčici, a umjesto da potpiše svoje ime, uzela je ponuđenu olovku i  10-godišnjoj Caitlin Clark napisala na papir 'Hi Kaitlin' i uz to dodala srce i smajlić.

Djevojčica je bila oduševljena iako je njezino ime Meghan pogrešno napisala s K umjesto C, ali to curicu nije nimalo zasmetalo. 'Nije me briga. Srce mi i dalje lupa, nikad nisam prije dobila kraljevski potpis. Svi će sad biti ljubomorni', rekla je uzbuđena djevojčica.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim potpisa Meghan je pristala i na nekoliko selfija na radost okupljenog mnoštva.