tko bi gori...

Kako je Jennifer Lopez od miljenice postala predmet ismijavanja

23.04.2024 u 06:57

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme Jennifer Lopez nalazi se na 'crnoj listi' brojnih korisnika društvenih mreža, a sve je više priča koje govore o njezinim negativnim osobinama. Glazbenicu su izdali i obožavatelji jer nisu podržali njezin najnoviji album i pripadajuću turneju, a po svemu se čini da je pala u nemilost društvenih mreža

Otkako je u javnost procurila vijest da je Jennifer Lopez ponovno u ljubavi s Benom Affleckom, mnogi su slavili obnovu jedne od najpoznatijih ljubavnih veza. Par je nastavio točno tamo gdje je i stao, a status jednog od najpoznatijih i najpraćenijih parova brzo im se vratio. Inspirirana Affleckovom ljubavlju, Lopez se bacila na posao i snimila novi album, a onda je uslijedilo mračno razdoblje njezine karijere.

Lopez se i dalje smatra jednom od najutjecajnijih latino zabavljačica svih vremena sa šest platinastih albuma, no ovo što joj se trenutno događa svakako nije nešto što je priželjkivala.

Jennifer Lopez - fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Hrabro je glazbenica krenula u projekt 'This is Me... Now' odlučivši samostalno financirati album inspiriran romansom sa suprugom, ali i kraće filmove 'This is Me Now... A Love Story' te 'The Greatest Love Story Never Told', u kojima je ispričala njihovu ljubavnu priču.

Uz album, krenula je na prvu veću turneju u pet godina, no obožavatelji nisu baš pokazali euforiju zbog toga.

Turneja koja NE ruši rekorde

Turneja koju je najavljivala i reklamirala ima slabu prodaju ulaznica, a čak je došlo do otkazivanja nekoliko koncerata. O razlozima otkazivanja pojedinih datuma nije se oglašavala, no čini se da planira promijeniti čitavo ozračje turneje.

Kako prenosi DailyMail, ona će biti preimenovana iz 'This Is Me... Now: The Tour' u 'This Is Me... Live' te će se fokusirati na njezine najveće hitove. Ta bi promjena trebala privući i obožavatelje njezinih pjesama iz devedesetih, kada je u svijetu bila poznata kao Jenny from the Block, ali i sve one koji se nisu povezali s najnovijim albumom.

S obzirom na to da je Lopez jedna od najvećih svjetskih zvijezdi te je već tri desetljeća na vrhu u svojoj industriji, jasno je da se postavlja pitanje što su joj to obožavatelji toliko zamjerili da ne žele podržati njezin najnoviji projekt!

Vrijedi naglasiti da je popularna glazbenica prije četiri godine organizatorima SuperBowla pripremila pravi skandal nakon što je minute nastupa u poluvremenu morala dijeliti sa Shakirom. Čak i unatoč drami, Lopez je dobila golem pljesak.

Dokumentarac koji NE govori istinu

Međutim sada se njezini postupci seciraju, a ideja koja ju je trebala prikazati kao 'posve običnu ženu' postigla je posve suprotno.

Mnogi su njezino ponašanje objasnili riječju 'deluzija', a reagirali su i njezini poznanici iz djetinjstva otkrivši da ispričano nije baš cjelovita istina.

'To me podsjeća na ono kad sam imala 16 godina u Bronxu, trčala sam gore-dolje po bloku. Luda djevojčica koja je j*****o znala biti divlja i bez ograničenja, sve iz snova', rekla je glazbenica u filmu, zbog čega je reagirala korisnica TikToka napisavši svoju verziju tog događaja: 'Obje smo pohađale žensku srednju školu u irsko-talijanskom susjedstvu, tako da nismo 'trčale gore-dolje' po bloku.'

Korisnica ju je optužila da je lagala da bi se približila gledateljima, a kritičari iz Independenta kazali su: 'Usprkos svim njezinim obećanjima da će nam pokazati pravu sebe, teško je vidjeti to u uglađenoj i seksi produkciji.'

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prikazivanje pravog stanja stvari može se činiti kao ključ uspjeha na društvenim mrežama jer korisnici sada traže sve više sadržaja s kojim se mogu povezati. Želja za približavanjem obožavateljima ipak je otišla u drugu krajnost jer je, prema mišljenju istaknute PR agencije EMERGE, ponekad i bolje da superzvijezde ostanu pomalo tajnovite.

'U posljednjem desetljeću, unatoč tome što je njezin ljubavni život bio dobro emitiran, oko nje je i dalje vladalo tajanstveno ozračje kao mega superzvijezde', rekli su te dodali bitno objašnjenje: 'U sjeni voljene i dugotrajno napaćene Jennifer Garner, većina slika J.Lo koje smo gledali bila je svakodnevna - vožnje automobilom s Benom, svađe na cesti, brza hrana za van. Često izgleda jadno... Nismo željeli da bude normalna osoba.'

kako divan prizor

Ben Affleck i Jennifer Lopez jutro započeli slatkim poljupcima

Pogledaj galeriju