taylor swift

Pun pogodak: Ova mini suknja i chic sako predmeti su žudnje ove jeseni

31.10.2023 u 14:00

  • +4

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: RS/MPI / CAPITAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno srušila još jedan rekord i dostigla status milijarderke, Taylor Swift nastavlja oduševljavati na svim područjima, uključujući i onom modnom. Priznajemo, ova mini suknja i kožni sako sve su što želimo ove jesni

Kad biste saznali da ste dosegli status milijardera koja bi bila vaša slavljenička odjeća? Pa, Taylor Swift odabrala je ultimativni cool komplet u hit bojama sezone. Čak i ako se ne nalazite na listi milijardera, sigurni smo da bi se ovaj stajling sjajno uklopio s ostatkom sezonske garderobe.

Prema novom izvješću Bloomberga, Taylor Swift je dosegla status milijarderke i jedna je od rijetkih izvođača koji su to učinili gotovo isključivo svojom glazbom zahvaljujući svojoj rekordnoj Eras turneji i filmu o koncertu koji je stigao u kina ranije ovog mjeseca, zaradivši tijekom prvog vikenda nevjerojatnih 92,8 milijuna dolara.

Večer nakon što je spomenuo izvješće objavljeno, Taylor je izašla u West Villageu u New Yorku u teksturiranoj smeđoj mini suknji uparenoj s kožnim sakoom boje konjaka te crnim pripijenim topom s odvažnim niskim izrezom. Izgled je upotpunila slojevima zlatnih lančića, asimetričnim naušnicama i prepoznatljivim mat crvenim ružem. A našle su se tu i efektne bordo gležnjače s platformom.

Čitav izgled bio je vrlo cool, a nijanse smeđe ultimativna su jesenska paleta boja. Pokazale su to i modne piste za jesen/zimu 2023. još u veljači, a brendovi uključujući Pradu, 16Arlington, Saint Laurent i The Row predstavili su komade u raznim nijansama, od latte do čokoladne.

  • +8
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / THE DAILY STARDUST / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

A među slavnim trendsetericama posebno popularnim pokazale su smeđe mini suknje, podjednako trendi i laskave. Slavne dame nose ih na razne prigode, pa je tako Vanessa Hudgens nosila kombinaciju u boji devine dlake s najljepšim odgovarajućim kaputom na reviji Michaela Korsa tijekom Tjedna mode u New Yorku, dok je Hailey Bieber nosila kožnu minicu s bijelim topom povodom proslave 43. rođendana Kim Kardashian, a Jennifer Lopez čokoladnu mini suknju i čizme s platformom prošetala u Los Angelesu.