TO JE PODRŠKA

Kad se bivši podržavaju: Gwyneth Paltrow ne krije uzbuđenje zbog projekta Brada Pitta

02.10.2023 u 13:04

Bionic
Reading

U listopadu 2022. Brad Pitt iznenadio je svoje obožavatelje novim pomalo neočekivanim projektom - linijom skincare proizvoda! Pitt je razvio brend 'Le Domaine', a njegova bivša djevojka Gwyneth Paltrow bila je jedna od prvih koji su isprobali proizvode

Svestrani glumac Brad Pitt prije godinu dana otkrio je još jedan novi projekt posve nevezan za svijet filma. U suradnji s francuskom obitelji Perrin, istim vinogradarima s kojima dijeli projekt nagrađivanih vina Château Miraval, razvio je brend 'Le Domaine'. Iako Pitta dosad nismo upoznali kao beauty entuzijasta, čini se da poznati glumac vodi itekakvu brigu o svojoj koži.

S obzirom na znanje koje je stekao u poslu s vinima, Pitt je odlučio naučeno proširiti i na drugu industriju pa je osmislio proizvode koji se temelje na antioksidativnoj moći grožđa. Proizvodi su već osvojili brojna priznanja, a to je iskazano i cijenom pa biste tako za kremu od 50 mL trebali izdvojiti čak 220 eura.

Međutim, Gwyneth Paltrow jedna je od prvih kojoj je holivudska zvijezda poslala proizvode, a sve zahvaljujući savjetima koje mu je davala dok su još u 90-ima bili par.

U razgovoru o svom novom projektu Pitt je priznao da ga je Paltrow natjerala da posveti više pažnje svome tenu: 'Ona je vjerojatno bila prva koja me natjerala da čak operem lice dva puta dnevno.'

Uz to, pohvalio je uspjeh koji je Paltrow postigla sa svojim brendom 'Goop', brendom za wellness i lifestyle koji između ostalog prodaje proizvode za njegu kože. Isprobavši njegove proizvode 'La Domaine', Paltrow je uzvratila pohvale bivšem zaručniku otkrivši da je pozitivno iznenađena onim što je probala.

U novom intervjuu za The New York Times otkrila je uzbuđenje: 'Da, stvarno je prekrasan.'

Sve međusobne pohvale slušamo nakon što je prošlo čak 26 godina od njihovog prekida zaruka. Vezu su započeli 1994. godine i bili su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, sve dok Paltrow na kraju nije otkazala zaruke jer jednostavno nije bila spremna za brak.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju