CIJENA SLAVE

Justin Bieber u dokumentarcu progovorio o mentalnim problemima i suicidalnim mislima

03.11.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Kanadski pjevač rano je osjetio ljepotu i teret slave, a u novom dokumentarcu Bieber otkriva kako je želio pobjeći od mentalnih problema s kojima se borio, priznavši da je bilo vremena kad se osjećao vrlo suicidalno

Svoje potajne borbe sa samoubilačkim mislima 26-godišnji pjevač je otkrio u novom YouTube dokumentarcu 'Justin Bieber: Sljedeće poglavlje'.

'Mislim da je bilo trenutaka kad sam bio stvarno, stvarno suicidalan. Pitao sam se 'Čovječe, hoće li ta bol ikad nestati?'. Bilo je tako konzistentno, bol je bila tako postojana. Samo sam patio. Radije sam htio ne osjećati ništa nego to', kaže u dokumentarcu Bieber.

Pop zvijezda kaže da se mogao poštedjeti puno boli da je glasnije govorio o svojim problemima i želi potaknuti druge da budu otvoreniji u pogledu svog mentalnog zdravlja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Samo želim potaknuti ljude. Osjećate li se usamljeno, razgovarajte o tome. Recite to naglas', kaže pjevač.

Bieber se 2018. godine skrasio u braku s manekenkom Hailey Baldwin, a o svojim borbama s pritiscima koje nosi slava iskreno je progovorio prošle godine objavom na Instagramu.

  • +11
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Kad ste pretrpani svojim životom, prošlošću, poslom, odgovornostima, emocijama, obitelji, financijama, vezama, teško je ustati ujutro iz kreveta s pozitivnim stavom. Kad osjećate da problem slijedi za problemom, dan počnete predviđati kroz prizmu straha, počnete predviđati još jedan loš dan', napisao je Bieber.