NAGLA PROMJENA

Justin Bieber šokirao fanove novim izgledom

31.10.2018 u 15:35

Bionic
Reading

Iako je sve do nedavno govorio kako pušta kosu i kako nema namjeru urediti svoju frizuru, pjevač Justin Bieber iznenada je promijenio mišljenje i šokirao fanove novim izgledom

Mladi američki glazbenik Justin Bieber posljednjih mjeseci uspijeva šokirati svoje obožavatelje kao nikada do sada. Prvo je iznenada prekinuo vezu s dugogodišnjom ljubavi Selenom Gomez, potom se ekspresno zaručio za manekenku Hailey Baldwin.

Nije dugo trebalo ni da ozakone svoju kratku vezu brakom, a sada je ponovno ostavio fanove u transu. Osim ljubavnim zavrzlamama, Bieber pažnju javnosti privlači i ekscentričnim izgledom.

  • +12
Justin Bieber i Hailey Baldwin ulovljeni u strastvenom zagrljaju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kratko vrijeme uspio je napraviti desetke upečatljivih tetovaža na svome tijelu, posebno torzu koje rado ističe, a onda je krenuo puštati kosu. Pa je mjesecima nosio poludugu kosu prošaranu plavkastim pramenovima, a mnogi su mu zamjerali govoreći da izgleda jako neuredno.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

24-godišnji glazbenik nije mario za kritike već je naprotiv kazao da namjerava 'pustiti kosu do stopala'. Stvar je u svoje ruke uzela njegova novopečena supruga Hailey koja ga je nedavno odvela frizeru.

No, pravi šok za vojsku obožavatelja uslijedio je u srijedu kada je Bieber iznenada obrija svoju dugo kosu i pokazao look kakav je nekoć kao tinejdžer nosio.