SASVIM ISKRENO

Justin Bieber o budućoj roditeljskoj ulozi: 'Mislim da to ovisi o Hailey jer ipak je to njezino tijelo'

04.03.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Prije pet mjeseci Justin Bieber pred oltar je odveo svoju odabranicu Hailey Baldwin. Nakon glamuroznog vjenčanja supružnike su mnogi krenuli ispitivati o prinovi i tome vide li se u roditeljskoj ulozi. Evo što o tome kaže poznati glazbenik

Justin Bieber gostovao je u popularnoj emisiji Ellen DeGeneres kada je prilikom brzopoteznih pitanja i odgovora otkrio ponešto o privatnom životu.

Kanadski pjevač u listopadu je oženio Hailey Baldwin, pa se samim time mnogo pitanja odnosilo upravo na njegov ljubavni segment života.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S mnogo emocija i osmijehom na licu, Justin je govorio o supruzi s kojom je pet mjeseci u sretnom braku, a koju poznaje od ranog djetinjstva. Na pitanje vidi li se kao roditelj i koliko djece priželjkuje 26-godišnji Bieber je spremno odgovorio: 'Mislim da to ovisi o Hailey jer ipak je to njezino tijelo'.

Odgovor se jako svidio i komičarki Ellen ali i publici iz cijelog studija, koja ga je nagradila velikim pljeskom. Supružnici Bieber u posljednje su vrijeme jako emotivni i javno pokazuju koliko se vole.

Često ih vidimo zagrljene na ulici ili kako se drže za ruke, a sladunjavih fotografija ne nedostaje ni na društvenim mrežama.