'POČIVALI U MIRU'

Judita Franković otkriva tajne zatvorskog groblja

Judita Franković 00

Judita Franković 00

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Judita Franković i Miodrag Krivokapić kopat će po tajnama prošlosti skrivenim u zatvorskim grobovima u novoj HTV-ovoj seriji 'Počivali u miru' koja će se sljedeća tri mjeseca snimati na raznim lokacijama u Zagrebu, piše Večernji list

U dramskoj seriji od 12 nastavaka koju redateljski potpisuju Goran Rukavina i Kristijan Milić, novinarka Lucija (Judita Franković) i umirovljeni zatvorski čuvar Martin (Miodrag Krivokapić) imaju zadatak razotkriti što se događalo u tranzicijsko doba koje je iza nas.

'Judita se na audiciji pokazala kao najbolji izbor za lik Lucije jer je odmah 'kliknula' s likom i već sad mogu reći da je napravila odličnu rolu koja će je potvrditi kao jednu od naših najtalentiranijih glumica mlađe generacije', rekao je producent serije Robert Tomljenović za Večernji list.

'Miodrag Krivokapić je od početka bio naš izbor za ulogu Martina koja traži vrhunskog dramskog, karakternoga glumca starije generacije. Svojom profesionalnošću i glumačkom karizmom Miodrag osvaja sve na setu', dodao je Tomljenović.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi