biogradska promocija

Evo kako je Gibonni podržao Josipu Pavičić

Josipa Pavičić Berardini i Gibonni

Josipa Pavičić Berardini i Gibonni

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Dimić

I dok su mnogi poznati iskoristili vikend za odmor na plažama, Josipa Pavičić Berardini provela ga je promovirajući svoju knjigu 'Šest milimetara'. U Bure centru u Biogradu započela je turneju na kojoj će po hrvatskim gradovima upoznavati žene sa svojim najnovijim štivom te ih osvješćivati o tome koliko su važni samopregled i redovna kontrola dojki. Promocija je okupila velik broj uzvanika, među kojima su bili Zlatan Stipišić Gibonni i Ivana Husar Mlinac

'U Biogradu je bilo lijepo i emotivno. Sretna sam što je turneja krenula i pred nama je više od šezdeset gradova i mjesta koja ćemo posjetiti u godinu dana. Planiramo imati promociju i druženje i u mojoj Škabrnji i to u danima poslije fešte povodom Velike Gospe, kad su kod kuće i mnogi Škabrnjani koji inače žive izvan Hrvatske. Bit će to više veliko obiteljsko okupljanje kojim ćemo proslaviti knjigu i obuhvatiti teme opraštanja, prihvaćanja i ljubavi prema sebi, glavne stavke o kojima pišem u knjizi', ispričala je za tportal Josipa.

Biograd je odabrala za prvi grad turneje upravo zbog toga što je u njemu završila rukopis za knjigu.

Program je vodila stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić te je dala pet razloga zbog kojih morate kupiti Josipinu knjigu: 'Dio prihoda od prodaje ide za kupnju aparata za intraoperativno zračenje, knjiga zrači pobjedom, Josipa odlično piše, a nakon čitanja na svoj život gledat ćete sasvim drugačije i nećete ga trošiti na nebitno. Bit ćete zahvalnija, pozitivnija, u svakom slučaju bolja osoba prema sebi i prema drugima.'

Dr. Vesna Ramljak također je podržala promociju knjige, ali i Josipu kao ambasadoricu udruge Europa Donna Hrvatska. Naime Josipa Pavičić Berardini odvajat će na promocijama 30 posto od prihoda prodaje knjige za kupnju aparata za intraoperativno zračenje, za koji je prije više od tri godine udruga Europa Donna Hrvatska počela prikupljati sredstva. Njezin je cilj promocijama po hrvatskim gradovima osvijestiti žene o tome koliko su važni samopregled i redovna kontrola dojki.

  • +6
  • +3

Promocija knjige Josipe Pavičić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Dimić

Uz brojne uzvanike koji su uživali u promociji, spisateljicu su podržali Ivana Husar Mlinac i Gibonni, kojeg je posebno dirnula Josipina posveta.

'Gibonnijeva podrška mi je donijela radost. Volim njegove pjesme, tekstove koji odišu mudrim životnim porukama, volim energiju tog toplog čovjeka, umjetnika uz kojeg sam rasla i rastem na svom unutarnjem putu. Njegova 'Tempera' svaki put iz mene izvuče reakciju, ili se naježim ili zasuzim. Pjesma 'Oprosti' ima divnu poruku, a upravo o tome govori i moja knjiga. Oprostite i sebi i drugima i volite sebe bez obzira na sve, jer tek ste tada spremni voljeti i druge', rekla je Josipa. Na promociji je bio i njezin šestogodišnji sin Rocco.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi