Party u laubi

Još malo i nestalo: u prodaji posljednji kontingent ulaznica za šesti Stereotip

02.06.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Posljednja prilika za odlazak na party godine

Rasprodan je pretprodajni kontingent ulaznica za šesto izdanje Stereotipa koje će u Laubi 21. lipnja ugostiti Solomuna, Dixona i Felvera te je u prodaju pušten još jedan, posljednji val ulaznica. 

Šesti Stereotip održat će se prvi put tijekom tjedna i u noćnim satima, a ovoga puta će u intimnu klupsku oazu prekrojiti galeriju Laubu. Ovo najbolje i najveće izdanje Stereotipa ugostit će velikana svjetske elektroničke scene Solomuna, koji će nakon dugih deset godina izbivanja iz Zagreba svojim ultramodernim i pomaknutim (re)vizijama housea ponovno obasjati zagrebačku scenu, i to u najboljem društvu s domaćinima; jednim od ponajboljih DJ-a današnjice Dixonom te nezaobilaznim spiritus movensom domaće scene, Felverom.

U svom glazbenom izričaju, oslanjajući se na same temelje house glazbe i rekonstruirajući ih sa svježim i ultramodernim odmakom, Solomun je svojim produkcijama, remiksevima i upečatljivim DJ setovima odigrao značajnu ulogu u redefiniranju europske elektroničke glazbene scene. Njegov munjevit uspon započeo je 2012. godine kad ga je Mixmag Magazine proglasio DJ-em godine, dok je priča o uspjehu s Ibize započela 2013. godine kad je pokrenuta njegova “Solomun+1” rezidencija u Pachi. O popularnosti koju uživa među publikom govori i uspjeh koji je postigao u vodećoj svjetskoj emisiji elektroničke glazbe Boiler Room u kojoj je njegov set iz Tuluma u Meksiku iz 2015. godine, s više od 22 milijuna pregleda, zasjeo na drugo mjesto ljestvice najgledanijih Boiler Room nastupa ikada.

Stereotip svima dobro poznatog dvojca Felvera i Dixona uz Laubu je do sada "osvojio" sve redom vrlo životopisne prostore u Zagrebu, pa su tako u klupske prostore na jedan dan pretvoreni i kino-dvorana Mosor, jedna od najpoznatijih dvorana na ovim područjima – gimnastička dvorana Tucman, veličanstveni prostor Novinarskog doma, a i kultni beogradski Studentski kulturni centar.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio:

entrio.hr/event/stereotip-4127

Više informacija dostupno je na službenoj FB stranici i FB eventu:

facebook.com/stereotip.stereotip

facebook.com/events/283366622102673