POVOD ZA ZABAVU

Još jedno veliko slavlje u domu novopečenih supružnika Maje Šuput i Nenada Tatarinova

14.05.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Samo tri dana nakon spektakularnog vjenčanja u Istri pjevačica Maja Šuput otkrila je da se u njihovu domu ponovno slavi, a evo zašto

'Sretan ti rođendan, mužiću. Izgleda da ćemo danas još jednu tortu morati prerezati. Da si mi zauvijek ovako veseo i sretan i da zauvijek budeš pored mene. Volim te ljuuuu. Gospođa Šuput Tatarinov', napisala je Maja na službenom profilu na Instagramu ispod fotografije s vjenčanja na kojoj ona i suprug režu svadbenu tortu.

Veseli mladenci već danima ne mogu doći sebi i još im se nisu slegle emocije koje su protekli vikend doživjeli u Istri izgovorivši sudbonosno 'da' jedno drugome.

Novi razlog za slavlje ionako veselom paru dobro će doći da još jednom okupe obitelj i bliske prijatelje te prokomentiraju dojmove s vjenčanja.

  • +7
Vjenčanje Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, Maja i Nenad upoznali su se u ljeto 2017. godine, dok je on još radio kao direktor šibenskog hotela D-Resort. Brzo nakon što je prohodao s Majom, Nenad je pokrenuo novi posao. Četiri godine mlađi suprug naše pjevačice vjerno je prati u svemu, a osim ljubavi veže ih zajednički poslovni projekt - osmislili su Majin modni brend Majushka. Za sada je na tržištu samo mikrofon pod istim imenom, ali u planu su još mnogi projekti.

  • +2
Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschinovim outfitom na štakama Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL