Uzbudljivo i intrigantno

Još jedna serija rađena prema romanu Harlana Cobena hit je na Netflixu, a ušla je u top 10 najgledanijih diljem svijeta iako je na - poljskom

25.04.2022 u 13:06

Bionic
Reading

Serije rađene prema romanima autora krimića Harlana Cobena hit su na Netflixu, a iznimka nije ni najnovija serija poljske produkcije 'Hold tight', koja je samo nekoliko dana nakon premijere dospjela među top 10 najgledanijih diljem svijeta, uključujući govorna područja na engleskom poput SAD-a i Kanade

Harlna Coben prije četiri godine potpisao je ugovor s Netflixom, koji je adaptiralo mnoge njegove romane. Na Netflixu je dostupno ukupno sedam serija nastalih na temelju romana ovog autora, a sprema ih se još. Iako nisu poznati svi detalji ugovora, zna se da je potpisan do 2023. godine. Suradnja je trilerom 'Safe', a prema ugovoru čak 14 naslova ovog pisca kriminalističkih romana bit će adaptirano za male ekrane. Najnovija u ponudi je serija 'Hold Tight' - i to u poljskoj produkciji.

Poljska serija je zauzela svoje mjesto na Netflixovoj listi Top 10 Trending u samo dva dana od objavljivanja. Među ostalim je na osmom mjestu u Top 10 u Americi. U svojoj Twitter objavi Harlan Coben predlaže ljudima da gledaju s titlovima umjesto da sinkroniziraju emisiju za bolje iskustvo gledanja.

Radnja prati stanovnike jedne mirne rezidencijalne četvrti u Varšavi čiji će se životi drastično promijeniti kad pomalo problematični tinejdžer Adam naprosto nestane, a njegovi roditelji krenu nalaziti odgovore na pitanja koja se nikad nisu nadali postaviti. U glavnim se ulogama nalaze poljski glumci Magdalena Boczarska i Leszek Lichota.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Coben je pisac misterija i trilera. Knjige su mu prevedene na 43 jezika, a prodao je preko 60 milijuna diljem svijeta.