The Grand Reopening turneja

Vodimo vas na koncert Postmodern Jukeboxa na zagrebačkoj Šalati

13.05.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Koncert Postmodern Jukeboxa, koji se izvorno trebao održati na kraju 2020.godine, zbog pandemije je prebačen na 2022.godinu. U proljeće ove godine započeli su svoju The Grand Reopening turneju u sklopu koje će posjetiti i Hrvatsku

Jedinstveni u svojoj jednostavnosti, Postmodern Jukebox pravi su eksperti u spajanju starog i novog u vintage stilu. Tako su do sada na originalan i jedinstven način brojne svjetske hitove preradili i isporučili u autentičnom i za njih prepoznatljjivom stilu.

Među najpoznatijim izvedbama covera tu su 'Creep' od Radioheada, 'All About That Bass' od Meghan Trainor, 'Seven Nation Army' od White Stripesa, 'Bad Romance' od Lady Gage, ali i one novijeg datuma poput 'Levitating' od Dua Lipe ili 'Stay' od The Kid Laroia i Justin Biebera.

Što će se točno naći na zagrebačkom repertoaru još se ne zna, ali ono što se zna jest da hrvatsku publiku čeka nezaboravni open air plesnjak!

Ulaznice su u prodaji putem Entrio sustava po cijenama : 230,00 kn, 270,00 kn, Meet &Greet paket po cijeni od 880,00 kn te VIP paket ( 4 osobe) – 1.600,00 kn.

Čitateljima tportala darujemo 5x2 ulaznice za koncert Postmodern Jukeboxa (4.6.2022. na zagrebačkoj Šalati), a dobitnici su Snježana Ležaić, Željka Pufler, Jasna Jović, Marko Jambrek i Marija Enia Majetić.