mnogi su zatečeni

Jon Bon Jovi srušio mit o svojoj vjernosti: Priznao da nije bio svetac u 35-godišnjem braku

24.04.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Njihova bračna zajednica jedna je od najdugovječnijih ne samo u svijetu rocka, nego i u showbusinessu općenito. Frontmen benda Bon Jovi tvrdi da je danas zaljubljeniji u svoju ženu nego kada su se vjenčali. Uz njega se uvijek vezalo to da je jedan od rijetkih glazbenika koji je vjeran supruzi, no sada je progovorio na tu temu

Jon Bon Jovi progovorio je o svom braku sa suprugom Dorotheom s kojom se kao 27-godišnjak vjenčao u tajnosti. Bio je to potez koji je izazvao masovnu histeriju njegovih obožavateljica koje se nisu mogle pomiriti s time da njihov idol više nije slobodan. Karizmatični roker tada je nosio titulu najvećeg seks-simbola.

Hitmejker 'Livin' on a Prayer' i njegova životna družica spremaju se za proslavu 35. godišnjice braka sljedeći tjedan, ali rocker je izjavio da ne bi došli do ovoga što imaju danas da nije bilo Dorotheine 'tolerancije'.

'Sve su to prekrasni klišeji rock zvijezde', rekao je za The Independent. 'Riječ se o tome da nikad ne lažeš o tome da si bio svetac, ali ni da nisi dovoljno budala da upropastiš obiteljski život'. Par se vjenčao u kapelici Graceland u Las Vegasu 1989. godine, a potom su zajedno dočekali četvero djece.

LJETNI ODMOR

Jon Bon Jovi sa suprugom i najmlađim sinom stigao u Hrvatsku; U Cavtatu se ukrcao na jahtu

Pogledaj galeriju

Roker je rekao da je njihov brak izdržao test vremena zahvaljujući 'uzajamnom divljenju i tome što su imali dovoljno sreće da su odrasli zajedno'. Zapravo, na hit pjesmi Bon Jovija iz 1993. 'Bed of Roses' sa žaljenjem opisuje svoja iskustva tijekom turneje.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dobitnik Grammyja otvorio se o drugom klišeju rock zvijezde - drogama. Rekao je da nikada nije bio zainteresiran za uzimanje narkotika nakon potresnog iskustva u djetinjstvu. 'Pušilo se nešto što je bilo pomiješano s nečim drugim, i sjećam se da sam se osjećao izvantjelesno i pomislio: 'Ne sviđa mi se ovo. Ne osjećam se ugodno zbog ovoga'. Bilo je zastrašujuće, a bio sam tako mlad da mi je bilo drago što sam doživio taj 'prestrašeni' trenutak', opisao je.

Bon Jovi je progovorio i o zarukama svog sina Jakea Bongiovia s glumicom Millie Bobby Brown. Priznajući da nije bio upoznat s njezinim radom na 'Stranger Things', roker joj je ipak priznao da joj se divi. 'Divim njezinoj radnoj etici. Millie je filmska zvijezda. Bili smo s njom na premijeri 'Damsel', a Jake upravo ima svoj prvi film. Sretan sam zbog njega. Oni su dvoje mladih ljudi koji zajedno ostvaruju san, a mi to podržavamo', rekao je slavni roker.

I dok je Brown prošle godine izjavila da njezin slavni budući svekar neće nastupiti na njezinom vjenčanju, rocker je rekao da tu mogućnost ne isključuje u potpunosti. 'Vidjet ćemo! Ovisi o tome koliko ću vina popiti prije nego što dođemo do trenutka kada mi zabiju mikrofon u lice', objasnio je Jon Bon Jovi.