ČVRSTO SE DRŽI ODLUKE

Johnny Depp odbija svoju bivšu suprugu pogledati u oči u sudnici, a evo i zašto

19.05.2022 u 06:35

Bionic
Reading

Tijekom suđenja koje već mjesec dana traje u Fairfaxu u Virginiji, Johnny Depp nije uspostavio kontakt očima s bivšom suprugom Amber Heard, a na takav se potez odlučio onoga trenutka u kojem je glumica predala papire za razvod braka

Tijekom posljednjeg ročišta u sudskom procesu Amber Heard i Johnnyja Deppa tužiteljstvo se dotaklo teme koja je zaintrigirala javnost. Deppova odvjetnica ustvrdila je da njezin klijent ne želi pogledati bivšu suprugu u oči, a onda o tome krenula raspravljati sa samom Heard.

Deppova odvjetnica Camille Vasquez, ispitujući Heard, dotakla se i ove teme, a glumica je potvrdila da je svaki put izbjegao pogled.

'Gospodin Depp nije vas pogledao tijekom cijelog ovog suđenja. Je li tako', postavljeno je pitanje glumici, a ona je odgovorila: 'Ne, nisam primijetila da me pogledao.'

Potom je odvjetnica ustvrdila da je Heard mnogo puta pogledala prema svom bivšem suprugu, s čime se Heard složila. 'Jako dobro znate zašto vas gospodin Depp ne želi pogledati u oči. Zar ne?' rekla je potom Vasquez, da bi glumica na to potvrdno odgovorila.

Amber Heard i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Nakon toga je u sudnici puštena snimka nastala u hotelskoj sobi u San Franciscu 2016. godine, nakon što je Heard podnijela zahtjev za razvod. Na snimci se čuje da pokušava zagrliti Deppa, ali kada je on to odbio, ona ga je molila za zagrljaj. Nakon toga se jasno čuje kako Depp govori da ju više nikad neće pogledati u oči. Ustvrdio je tada da su nakon razvoda oni stranci te da nema razloga gledati je u oči.

Svoje se odluke Depp držao i tijekom suđenja 2018. u Londonu.

Međutim odvjetnički tim Heard i njezin glasnogovornik imaju sasvim drugačije gledište. Oni navode da Depp nije u stanju pogledati svoju bivšu suprugu zbog svega što joj je učinio.

'Ako je gospodin Depp uistinu nevin, zašto se više puta ispričao gospođi Heard i obećao da će 'čudovište zauvijek ukloniti'', rekao je glasnogovornik glumice za People ranije u svibnju, dodajući da je jedno od njezinih razočarenja glumčeva nemogućnost razlikovanja činjenica od fikcije – 'bolest koja se, čini se, proširila na njegov pravni tim'.

  • +6
Johnny Depp i Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL