stiže prinova

Zaljubljeni golupčići: Chrissy Teigen ponosno je pokazala trudnički trbuščić u šljokičastoj haljini, a John nije skidao pogled s nje

13.09.2022 u 10:19

Bionic
Reading

Odjevena u glamuroznu, dugu haljinu prekrivenu šljokicama Chrissy Teigen ponosno je pokazala sve veći trudnički trbuščić. Stigavši na dodjelu nagrada Emmy 2022. u centru Los Angelesa Chrissy Teigen crvenim tepihom se prošetala u društvu supruga Johna Legenda i oduševila svojim blistavim izgledom

Slavna 36-godišnja manekenka i zvijezda društvenih mreža djelovala je nerazdvojno od svog voljenog supruga, 43-godišnjeg pjevača Johna Legenda. Chrissy je izgledala doista zapanjujuće u djelomično prozirnoj haljini ukrašenoj svjetlucavim oblicima prekrivenim ružičastim i sivim šljokicama.

Glamurozan izgled posebno je istaknuo rastući trudnički trbuščić koji je Chrissy ponosno istaknula dok je pozirala fotografima. Dojmljiva i efektna haljina sezala je sve do poda, a stajling je upotpunila malom ružičastom clutch torbicom koja je nijansom u potpunosti odgovarala boji njezinih dugih noktiju.

  • +4
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Izgled je zaokružila jednostavnom no uvijek efektnom frizurom. Tako je dugu kosu raspustila, a pramenovi u boji karamele spuštali su joj se niz ramena u efektnim valovima. Ponosni John Legend nije skrivao koliko je oduševljen njezinim izgledom, a bilo je i vidljivo koliko se veseli dolasku prinove. Tako je, ne skidajući osmijeh s lica, pozirao držeći ruke na supruginom trudničkom trbuščiću.

John je također pomno birao odjeću pa je njegov stajling uključivao elegantan Gucci smoking krem boje sa širokim istaknutim reverima.

Zaljubljeni golupčići sada očekuju svoje treće zajedničko dijete, a par već ima šestogodišnju kćer Lunu te četverogodišnjeg sina Milesa. Par je doživio tragediju tijekom prošle Chrissyne trudnoće Chrissy, kada su izgubili sina Jacka, a dolazak nove bebe otkrili su početkom kolovoza, a manekenka je tada priznala kako, uz veliku radost, osjeća i dozu strepnje i straha zbog prijašnjeg iskustva.

VEČER GLAMURA

Pogledajte sve haljine s dodjele prestižnih nagrada Emmy

Pogledaj galeriju