TRENUCI SAMO ZA NJIH

Jessica Alba u rijetkom izlasku s najstarijom kćeri: Honor Marie izrasla je u pravu ljepoticu

12.06.2023 u 15:00

  • +2

Jessica Alba s kćerkom Honor Marie Warren

Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da se publika u Parizu iznenadila, kada je na finale Roland Garrosa stigla holivudska zvijezda Jessica Alba, koja je na tenis povela svoju kćer tinejdžericu, Honor Marie Warren

Proteklog vikenda održano je finale Roland Garrosa, a tribine stadiona bile su prepune zvjezdane ekipe. Bilo je tu uistinu faca iz svih segmenata šoubiznisa i sporta - od Zlatana Ibrahimovića i Kyliana Mbappea preko jednog od najbogatijih ljudi svijeta, Bernarda Arnaulta, pa sve do Hugha Granta i Jakea Gyllenhaala.

A holivudskoj ekipi pridružila se i ljepotica Jessica Alba, čiji je dolazak nemalo sve iznenadio. 43-godišnja Jessica na tribine je stigla u fantastičnoj prugastoj haljini dubokog dekoltea, sa crvenim ružem za usne, skrivajući se od sunca iza sunčanih naočala i hladeći se lepezom.

elitno druženje

Brojni poznati stigli na finale Roland Garrosa, a među njima i poznata Hrvatica

Pogledaj galeriju

No, ništa manji interes prisutnih nije privukla njezina 15-godišnja kći Honor Marie Warren, koja je od majke, ali i oca Casha Warrena povukla ono najbolje.

U limun žutom kompletiću Honor je s majkom pozirala okupljenim fotografijama, no najopuštenija bila je upravo na tribinama u trenucima kada se s majkom snimala vlastitim mobitelom za društvene mreže.

JESSICA ALBA

Slavna brineta ima divnu haljinu koju možete nositi i s tenisicama, espadrilama...

Pogledaj galeriju

Ovo je inače bilo jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja u javnosti, no čini se da je ovo bio rođendanski poklon za najstarije dijete Jessice Albe i Casha Warrena, koja je 15 godina napunila 8. lipnja. Osim nje imaju i kćer Haven (11) te sina Hayesa (5).